Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Narodna poslanica pravi i poklanja maske

Narodna poslanica pravi i poklanja maske
30.03.2020. god.

 Narodna poslanica iz Niša Jelena Žarić Kovačević odlučila je da se i lično angažuje na izradi zaštitnih maski. 

 
Ova poslanica, koja je i advokat po profesiji, naučila je da šije na mašini upravo iz ovog humanog razloga. 
 
"Nikada ništa nisam sašila, ali sam na društvenim mrežama videla da veliki broj ljudi traži maske. Pošto sam zbog prirode mog posla stalno u kontaktu sa građanima, odlučila sam i da sama dam doprinos" navodi Žarić Kovačević.
 
Poslanica ove maske poklanja uz pomoć prijatelja. Inače, Jelena Žarić Kovačević je jedna od najaktivnijih narodnih poslanika i najaktivniji poslanik sa Juga Srbije. 
 
 
Ivan Trajković 
 
Foto: arhiva 
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Predaja informacija koje budu na raspolaganju zemljama-potpisnicama Sporazuma o otvorenom nebu trećim zemljama, koje ne učestvuju u sporazumu, smatraće se grubim kršenjem „slova i duha“ sporazuma i to mora...


Razgovori Vlade i Mitropolije crnogorsko-primorske o Zakonu o slobodi veroispovesti biće nastavljeni kada se za to steknu uslovi, rekao je premijer Crne Gore Duško Marković.

U odnosima s Rusijom mora se uspostaviti ravnoteža između sankcione politike i saradnje u pitanjima od interesa za Evropsku uniju, izjavio je visoki predstavnik EU za spoljne poslove i...


Pandemija koronavirusa može da doprinese poboljšanju saradnje na međunarodnoj areni, a Rusija i Nemačka mogu da imaju vodeću ulogu u tome, izjavio je šef diplomatije Sergej Lavrov.

Vlada Rusije je do 1. oktobra 2020. uvela privremenu zabranu uvoza benzina, dizel-goriva i kerozina, kao i nekih drugih vrsta goriva, navodi se u saopštenju vlade.


Rusija može da doprinese rešavanju mnogih međunarodnih problema. Potreban je intenzivan dijalog između Moskve i Berlina kako bi se stvorio pozitivan dnevni red koji bi mogao da započne novu...


Ostale novosti iz rubrike »