BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Udruženje Roditeljstvo plus delima pokazuje humanost

Udruženje Roditeljstvo plus delima pokazuje humanost
10.12.2019. god.
Oduvek su najmiliji gosti u porodicama koje retko ko obilazi - dobrotvori. Zato nas nije iznenadila srdačnost domaćice Stojanović Suzane iz sela Pavlovac koja je sa osmehom dočekala članice Aktiva žena JS Vranje i udruženja Roditeljstvo plus prilikom nedavne posete.
 
Ova petočlana siromašna porodica ima samo ženske članove. Baba Ružica živi u najtrošnijem delu male kuće, u sobi koja umesto plafona ima samo daske.
Najstarija Suzanina kćer Tanja (23) boluje od teškog autoimunog oboljenja zglobova i epilepsije. Anđela (10) pomaže u kući koliko može i čuva mlađu sestru  Laru (4) .
 
Pomoć u vidu paketa sa osnovnim životnim namirnicama, sredstvima za ličnu higijenu, garderobom i školskim priborom koju su uručile  članice Aktiva žena JS Vranje i  udruženja Roditeljstvo plus bar donekle će im omogućiti da lakše podnesu teško siromaštvo u kojem žive.
 
Akcije pomoći biće nastavljene i u narednom periodu.
 
M.H.
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE


Svih 27 država EU je saopštilo da više ne priznaju Huana Gvaida kao privremenog predsednika Venecuele, uprkos pozivu Evropskog parlamenta od pre nekoliko dana da vlade bloka ne umanje...

Predsednik Vladimir Putin preporučio je Državnoj dumi da pripremi za razmatranje na prolećnom zasedanju nacrt zakona kojim se zabranjuje javno identifikovanje uloge SSSR-a i nacističke Nemačke, navodi se na...


Sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev razgovarao je telefonom sa pomoćnikom američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Džejkom Salivanom o produženju Sporazuma o smanjenju strateškog naoružanja i razvoju saradnje dveju...

  Stručnjaci su započeli rad na produženju Sporazuma o stratšekom ofantivnom naoružanju (START 3)., saopštila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova u eteru TV kanala "Rusija 24".


Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je, na Tviteru, da je potpisao Ukaze o proglašenju zakona nakon što ih je Skupština ponovo izglasala 20. januara 2021. godine.


Ostale novosti iz rubrike »