booking.com
Početna stranica > Novosti

Humanost na delu Aktiva žena JS i udruženja 'Roditeljstvo plus'

Humanost na delu Aktiva žena JS i udruženja 'Roditeljstvo plus'
26.11.2019. god.

 Proteklog vikenda četvoročlanoj  porodici  Radenković iz sela Ćurkovica kod Vranja uručena je humnitarna pomoć koju su prikupili  Aktiv žena Jedinstvene Srbije  Vranje i  udruženje 'Roditeljstvo plus'. Pomoć se sastoji od paketa osnovnih životnih namirnica, sredstva za higijenu, odeće i obuće.

 
Porodica Radenković živi u trošnoj, staroj kući, bez kupatila.  U jednoj sobi boravi cela porodica, i žive veoma skromno jer nemaju nikakva primanja. 
Dvanaestogodišnji sin  boluje od epilepsije, ali roditelji nisu u mogućnosti da mu pruže potrebnu negu jer moraju da rade,uglavnom za nadnicu.
Ovo  je samo jedna u nizu akcija koje će se realizovati u narednom periodu, pa Aktiv žena JS Vranje i udruženje Roditeljstvo plus pozivaju  sve građane Pčinjskog okruga, koji u svom okruženju prepoznaju egzistencijalno ugrožene porodice, da se jave i time pomognu da još porodica dobije pomoć.
 
M.N.
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Iran je zatvorio vojnog oficira koji je ispalio projektil na ukrajinski avion u kojem je poginulo 176 ljudi, rekao je Mohamed Džavad Zarif, upoređuj


Pentagon razmatra smanjenje vojnog kontingenta u Africi, kako bi se Amerika umesto „zadataka na dalekim frontovima“ usredsredila na važnije zadatke, a pre svega na „rivalstvo velikih sila - Rusije...

Američka vojska ostaje na svojim dosadašnjim položajima u Siriji i nastavlja da održava kontakte sa ruskim vojnicima radi sprečavanja sukoba, izjavio je portparol Pentagona Džonatan Hofman.


Tokom iranskog napada na vojne baze u Iraku povređena su 34 američka vojnika, saopštio je portparol Pentagona Džonatan Hofman.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je da se oko 400.000 izbeglica iz sirijskog Idliba uputilo ka turskoj granici zbog eskalacije oružanog sukoba u tom regionu.


„Predsednik Putin izrazio poštovanje palestinskoj gardi“, komentarisao je ovaj događaj lični fotograf presednika Palestine. Kako se na snimku vidi, ruski predsednik je prolazeći kraj palestinske počasne garde p


Ostale novosti iz rubrike »