Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

NLOi zaista postoje

NLOi zaista postoje
19.09.2019. god.Američki vojni i civilni piloti već decenijama  prijavljuju susrete sa nepoznatim letelicama tokom leta. Međutim, prošle godine je obelodanjeno da je Ministarstvo odbrane SAD (DoD) imalo stvaran program prikupljanja podataka o ovim susretima. 
 
Sada je i Komanda američke mornarice priznala da su susreti sa ovim NLO-ima stvarni, te da njihovi piloti imaju sate i sate video snimaka ovih letelica u vazduhu, i da one nisu deo ni NATO ni vazduhoplovstva drugih zemalja.
 
Mornarica ove letelice naziva "UAP" (Nepoznati fenomeni u vazduhu). Inače, veliki broj pilota iz SAD, Velike Britanije, Meksika i Brazila već godinama tvrde da je to što su videli stvarno, i čak su bili spremni da svedoče pred Kongresom.
 
2017 godine je većina TV stanica u SAD emitovala snimak iz aviona iznad Teksasa načinjen toplotnom kamerom (FLIR) koji je napravio pilot Mornarice, a na kome se vidi nepoznati objekat koji lebdi nepomično, dijametra čak oko 140 metara.
 
Ivan Trajković 
 
Foto : Twitter /NSC/EMA
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Jelena Žarić Kovačević, narodna poslanica u Skupštini Srbije, otvoriće ovogodišnju konferenciju „Neka bolja budućnost“, čiji je cilj podrška mladim talentima.  Jelena Žarić Kovačević je i do sada kroz svoje aktivnosti...


„Trenutno sam jako opasan čovjek za Republiku Srpsku i za ruske investitore jer imam mnogo informacija. Prijete mi ubistvom, jer znam imena, datume, šta se prodavalo, kome se prodavalo,...

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov nalazi se u samoizolaciji zbog kontakta sa osobom zaraženom koronavirusom , a sve


Rusija će u Ujedinjenim nacijama pokrenuti pitanje američkih pretenzija na Mesečeve resurse, prenose RIA Novosti saopštenje „Roskosmosa“.

Ministarstvo spoljnih poslova Kine je saopštilo da će Kina preduzeti recipročne kontramere protiv šest američkih medijskih kompanija nakon što su SAD šest kineskih medija označile kao „strane misije“.Ostale novosti iz rubrike »