Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Sve za 300 dinara

Sve za 300 dinara
14.09.2019. god.

 

Idem tako ja ulicom (zapravo sam išao da platim neke račune) i gledam svoja posla, kad - pred jednim od brojnih "Second Hand" butika gužva, ko da dolazi neki ministar. Pitam jednog od spontano okupljenih "Šta se to deli džabe..?" a on će "Nije baš džabe, al sva garderoba - za samo 300 dinara."
 
Idem dalje, i razmišljam - šta sve mogu da kupim za 300 dinara? Pola kila šunkarice. Kilo bataka. Kilo roštilj mesa. Deset hleba. Dve čokolade.Paklu cigara. 5 piva. Tri kafe u kafiću. Tri tiketa u kladionici. Dva Bromazepama.
 
Blago nama, pa je Zlatno doba. Svašta možeš - sa samo 300 dinara. Eee, a kada bih imao jednu crvenu za trošak, šta bi tek tad bilo.
 
Ivan Trajković
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Kozaci Albazinci su važili za najbolje vojnike u dinastiji Ćing, a njihovi potomci i dan-danas žive u Kini, piše 


Njegovo preosveštenstvo Episkop budimljansko-nikšićki g. Joanikije o tužnom događaju prestavljenja Arhiepiskopa cetinjskog Mitropolita crnogorsko-primorskog g. Amfilohija:.

Dragi oci, braćo i sestre, Uoči spomena na upokojenje Svetog Petra Cetinjskog i Svetog Petra Drugog Lovćenskog Tajnovidca, jutr


U konfliktu u Nagorno-Karabahu svako ima svoju istinu, nema jednostavnih rešenja, situacija je složena, rekao je predsednik Vladimir Putin.


Predsednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Marko Milačić saopštio je da on i stranka na čijem je čelu izražavaju puno poverenje i podršku mandataru Zdravku Krivokapići u...


Ostale novosti iz rubrike »