Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Književni i likovni hepening u Vranju

Književni i likovni hepening u Vranju
23.08.2019. god.
U okviru manifestacije "Dani Vranja 2019" večeras je održano književno veče na kome je svoj rad predstavila književnica i novinarka Mirjana Bobić-Mojsilović.
Trg ispred Narodnog muzeja u Vranju je bio premali da primi sve zainteresovane posetioce. U usto vreme, održan je i javni čas slikanja polaznika Likovne radionice, pod vođstvom Vesne Marinković - Stanković.
 
I najmlađi su mogli da nauče neke nove umetničke tehnike na Školi dekupaža, koja je takođe održana na istom mestu. Edukator na ovoj jedinstvenoj školi bila je umetnica iz Vranja Gorana Lazarević. 
 
Narodni univerzitet u Vranju već nekoliko godina za redom organizuje ovakve književne večeri i likovne kolonije, a ovo je samo jedna u nizu planiranih aktivnosti u ovoj godini iz domena umetnosti.
 
Ivan Trajković / TO Vranje
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE


Mandatar crnogorske vlade Zdravko Krivokapić kazao je da je „žrtva koju je mitropolit Amfilohije podneo krajnji zalog za izmirenje Crne Gore“.

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je da se sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom dogovorio da uvek budu pouzdan oslonac jedan drugom.


Ruske snage bezbednosti su u centralnoj Rusiji tokom prošle godine neutralisale 60 „spavajućih ćelija“ ekstremističkih organizacija, izjavio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev.

Patrijarh Moskovski i cele Rusije Kiril izrazio je saučešće srbskom patrijarhu Irineju zbog smrti mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i tom prilikom istakao da će on ostati „kao svetiljka, goruća i...


Danas, na praznik Svetog apostola i jevanđelista Luke i Svetog Petra Cetinjskog Čudotvorca u Cetinjskom manastiru je povodom upokojenja Arhiepiskopa cetinjskog Mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija služena Sveta zaupokojena arhijerej


Ostale novosti iz rubrike »