Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

RT: „Duboko izveštavanje“: Pakistanski novinar izveštavao o poplavama u vodi do grla

RT: „Duboko izveštavanje“: Pakistanski novinar izveštavao o poplavama u vodi do grla
29.07.2019. god.


Pakistanski novinar je stekao veliku popularnost na internetu nakon što je izveštavao o poplavama ušavši u vodu do grla, kako bi napravio televizijski izveštaj o teškim uslovima.

Novinar "G-TV" Azadar Husein stajao je u dubokoj vodi dok je izveštavao o poplavama reke Sind u Pundžabu ove sedmice. Sa samo glavom i jednom rukom koja u kojoj je bio mikrofon iznad mutne vode, Husein je hladnokrvno govorio o tome kako poplave utiču na poljoprivredna zemljišta u tom području.Husein je pohvaljen na društvenim mrežama, jer je otišao "tako daleko", da bi predstavio svoj izvještaj, a neki su rekli da je zaslužio Pulicerovu nagradu za svoje impresivno izveštavanje. Međutim, drugi smatraju da je “lud” jer je "otišao u krajnost".

Izvor: Vostok / RT   • Izvor
  • foto: © G-TV / RT/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

 Slika prva   Pođem u prodavnicu koja je, gle čuda, nas


Istraživači u Googleu su ostali zapanjeni kada su otkrili da je softver, koji je trebao da prevede tekst sa Korejskog na Japanski jezik, stvorio i svoj sopstveni. 

Veliki broj ljudi se okupio kod zgrade libanskog parlamenta, optužujući vladu za veliku eksploziju amonijum-nitrata. Policija je odgovorila suzavcem nakon što su demonstranti bacali kamenje i pokušali da probiju ogradu. ...


Vlasti u Kijevu svojim stavom da „ne razumeju“ Minske sporazume pokazuju da ne žele da reše pitanje Donbasa, rekla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.


Odluka američkih vlasti po pitanju kineske aplikacije za deljenje video sadržaja Tik Tok predstavlja užasan primer nelojalne konkurencije, saopšteno je iz ruskog Ministarstva inostranih poslova.


Ostale novosti iz rubrike »