Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

„Ko lagano ide, dalje će stići - Kajmakčalan“ - putopis Miloša Krstića

„Ko lagano ide, dalje će stići - Kajmakčalan“ - putopis Miloša Krstića
29.07.2019. god.


Treća epizoda serijala putopisa Miloša Krstića "Ko lagano ide, dalje će stići“ je posvećena precima stradalim za slobodu. Epizoda vodi gledaoce na Kajmkčalan.

Srbija je u Prvom svetskom ratu izgubila 28% stanovništva (preko 1 200 000 života).

"Od ideje do realizacije puta i filma prošlo je manje od 24 sata. Bez spavanja sam izdržao 42 sata. Takođe putovao sam i snimao sve solo", navodi autor putopisa Miloš Krstić.  • Izvor
  • foto: Snimak ekrana / Jutjub / Miloš Krstić/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

 Slika prva   Pođem u prodavnicu koja je, gle čuda, nas


Istraživači u Googleu su ostali zapanjeni kada su otkrili da je softver, koji je trebao da prevede tekst sa Korejskog na Japanski jezik, stvorio i svoj sopstveni. 

Veliki broj ljudi se okupio kod zgrade libanskog parlamenta, optužujući vladu za veliku eksploziju amonijum-nitrata. Policija je odgovorila suzavcem nakon što su demonstranti bacali kamenje i pokušali da probiju ogradu. ...


Vlasti u Kijevu svojim stavom da „ne razumeju“ Minske sporazume pokazuju da ne žele da reše pitanje Donbasa, rekla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.


Odluka američkih vlasti po pitanju kineske aplikacije za deljenje video sadržaja Tik Tok predstavlja užasan primer nelojalne konkurencije, saopšteno je iz ruskog Ministarstva inostranih poslova.


Ostale novosti iz rubrike »