BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Galaxy Fold od 2000 eura se već pokvario

Samsung Galaxy Fold ima cenu od čak 2000 eura.
Galaxy Fold od 2000 eura se već pokvario
20.04.2019. god.
Iako zvanična prodaja još nije počela - Galaxy Fold telefon možete naručiti samo putem interneta - test uređaji koji su poslati nekim novinarima i medijima su već počeli da se kvare.
 
Neki uređaji imaju polu-crn ekran, neki samo trepere, a neki prestaju sa radom nakon samo par dana korišćenja. Takođe, i potpuno ispravni uređaji na sredini ekrana imaju jednu vrstu žleba, na mestu gde se telefon savija.
 
U međuvremenu je otkriveno da je uzrok problema uklanjanje specijalnog zaštitnog sloja na ekranu, za koji su neki mislili da je klasična folija za zaštitu displeja. 
 
Nema sumnje da je Galaxy Fold revolucionaran uređaj, ali i da pati od mnogih nedostataka, kao što je uostalom slučaj sa svim uređajim prve generacije. 
 
Ivan Trajković 
 
Foto : Twitter




Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Ruski izaslanik je pozvao organizaciju da prisili Kijev da se pridržava međunarodnih pravila


Juče se navršilo četiri godine od kada nas je napustio jedan od najvećih savremenih ruskih pisaca Eduard Venijaminovič Savenko, poznat kao Limonov.


Oko operacije koju Turci planiraju protiv Kurdistanske radničke partije u Iraku dešavaju se veoma interesantni događaji. Nakon Erdoganove najave da će pretnja PKK biti eliminisana tokom leta, Turska je...

Prema rečima Poljanskog, zahtev Rusije je, kako se i očekivalo, izazvao bes predstavnika zapadnih zemalja, za kojih je ta tema “krajnje neugodna”


Vladimir Putin je ponovo izabran za predsednika Rusije, prema zvaničnim rezultatima predsedničkih izbora u zemlji, koje je u ponedeljak objavila Centralna izborna komisija (CIK).


Ostale novosti iz rubrike »