booking.com
Početna stranica > Novosti

UPALI SVAKI PUT: Rashladite auto koji je stajao NA SUNCU za samo 10 sekundi!

UPALI SVAKI PUT: Rashladite auto koji je stajao NA SUNCU za samo 10 sekundi!
18.06.2018. god.
Brzo i efikasno.

 Sa prvim toplijim danima vozači se suočavaju sa uobičajenim sezonskim problemom - kako automobil učiniti hladnijim, a vožnju prijatnijom u uslovima kada su spoljne temperature preko 30 stepeni.

 
Bilo da imate klima-uređaj u kolima, bilo da nemate, po paklenoj vrućini je podjednako teško izdržati tih prvih desetak minuta dok se unutrašnjost malo ne rashladi. Sesti u pakleno vruć automobil ne samo da je vrlo neugodno, već može biti i opasno po zdravlje.
 
Srećom, sada postoji način da doskočite ovom problemu. Ko god je probao ovu metodu kaže da se temperatura u vozilu brzo spušta za 10 stepeni.
 
Sve što treba da uradite je da spustite prozor na suvozačevoj strani i zatvorite vrata. Zatim vozačeva vrata otvarate i zatvarate kako biste rashladili vozilo.
 
Volan treba zaokrenuti u stranu kod parkiranja, tako da će, kad se vratite i stavite ga u početni položaj, deo gde vam dolaze dlanovi biti hladan.
 
Konačno, na menjač stavite neku navlaku ili presvlaku, pa neće biti toliko vruć kada ponovo krenete sa vožnjom.


  • Izvor
  • pink.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Istupanje Sjedinjenih Država iz Sporazuma o raketama srednjeg i malog dometa, sa posledicama koje će izazvati, uzimamo u obzir prilikom planiranja borbene upotrebe Raketnih strateških nuklearnih snaga Rusije, saopštio...“Bezbednost na internetu – evropska šansa juga Srbije” je naziv Regionalne konferencije na temu bezbednosti na Internetu, održane u Vranju tokom proteklog vikenda. Učesnici konferenciji su bili iz Srbije,...

Predsednik Vladimir Putin ostvario je san veoma bolesnom dečaku Artjomu Paljanovu, organizavši da se dečak vine u nebo u ekskluzivnom helikopterskom izl


Ovaj naučnik, rođen u Ruskoj imperiji, spasao je milione ljudskih života ali je njegovo ime mnogima nepoznato. 1. Borba protiv skeptika Vladimir Havkin ili Voldemar Hafkin (kako je poznatiji


Ostale novosti iz rubrike »