BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Održan NIS-ov Forum izvođača

Održan NIS-ov Forum izvođača
07.04.2017. god.


Kompanija NIS organizovala je Forum izvođača 2017. posvećen unapređenju bezbednosti radnog okruženja, razmeni iskustva sa izvođačima,  kao i njihovog upoznavanja sa dobrom praksom bezbednosti na radu i zaštite životne sredine u NIS-u. Na skupu u Poslovnom centru NIS-a u Novom Sadu učestvovalo je 95 kompanija iz Srbije,  najvećih izvođača radova u NIS-u.

Poštovanje visokih standarda bezbednosti na radu za sve zaposlene i poslovne partnere, kao i održivo upravljanje životnom sredinom predstavljaju strateško opredeljenje NIS-a. Zbog toga kompanija primenjuje najviše standarde u oblasti HSE-a, težeći nultom riziku za zaposlene, izvođače i treća lica. Uz negovanje otvorenih i partnerskih odnosa, NIS posebnu pažnju posvećuje upravljanju izvođačima sa aspekta HSE-a, primenom propisanih procedura utemeljenih na dobroj svetskoj praksi.  

U okviru foruma održana su dva okrugla stola na teme podizanja kompetencija i motivacije izvođača i podizvođača radova u NIS-u. Ovo je bila prilika da predstavnici NIS-a i izvođači radova iz raznih grana industrije – od mašinsko-montažnih radova do građevinske industrije i saobraćaja, kroz otvoreni dijalog razmene iskustva, predstave rezultate i nove ideje za poboljšanje bezbednosne kulture.

Pažnju učesnika skupa privukla je i izložba lične zaštitne opreme na kojoj je predstavljena savremena oprema dobavljača iz Srbije i Rusije namenjena bezbednom radu.

 

 



  • Izvor
  • / vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

„Suparnički odnos“ Vašingtona sa Rusijom sprečio je potpuno obelodanjivanje onoga što je znao, rekli su izvori listu


Ali uprkos neviđenim vojnim merama koje su kolektivno preduzele zapadne zemlje, ništa im nije pošlo za rukom! Jer tvrda vera srbskog naroda, njegova nepokolebljiva vernost Hristu i Crkvi, kao...

Napadačima na Crocus Citi Hall iz Ukrajine su prebačene velike sume novca, saopštio je ruski istražni komitet.


Neki ruski poslanici pozvali su na ponovno uvođenje smrtne kazne


Neslanje delegacije u SAD bila je „poruka Hamasu“, izjavio je izraelski premijer


Ostale novosti iz rubrike »