booking.com
Početna stranica > Novosti

Navijači Rada poklonili dres članu Dume u znak zahvalnosti

Navijači Rada poklonili dres članu Dume u znak zahvalnosti
04.12.2007. god.
Grupa navijača fudbalskog kluba Rad predala je danas osoblju ruske ambasade dres tog kluba sa molbom da ga pošalju poslaniku Dume Nikolaju Kurjakoviču, koji ih je podržao u nedavnom sporu oko zastave sa policijom.

Oko 50 navijača Rada predali su osoblju ambasade dres sa brojem 10 i prezimenom Kurjakovič. To je znak zahvalnosti poslaniku ruske Dume, koji je tražio od Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da se izvini navijačima kluba i svim građanima Srbije zato što su zabranili da se na utakmici Rad - Novi Pazar unese zastava Srbije.
Sporna situacija desila se 28. novembra na utakmici Prve Telekom lige. Objašnjene policije bilo je da zastava Srbije ne može da se unese, jer ne igra reprezentacija i da može da isprovocira goste iz Novog Pazara.
Posle oko sat vremena ubeđivanja, policija je, ipak, dozovolila da se zastava unese.
Pristalice Rada objasnile su da žele posebno da se zahvale Kurjakoviču, jer je on jedini koji se uopšte oglasio povodom tog incidenta.


  • Izvor
  • Blic
  • Povezane teme


Komentara (2) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Akcija "Put sećanja" Ministarstva odbrane Ruske Federacije počela je u srbskim gradovima Zrenjaninu i Novom Bečeju u čast 75. godišnjice Velike pobede. Saradnici vojnog atašea Ruske Federacije


Sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev razgovarao je sa ministrom unutrašnjih poslova Srbije Nebojšom Stefanovićem o bezbednosnim pitanjima i situaciji na Balkanu, prenosi pres služba Saveta bezbednosti.

Rusija planira da u avionima i vozovima uvede brzi internet, saopštila je pres-služba Nacionalne tehnološke inicijative.


  Dvadesetčetiri godine je prošlo od potpisivanja Dejtonsko-pariskog mirovnog sporazuma. Danas ga predstavnici zapadnih zemalja tumače onako kako to isključivo njima odgovara, a u licu institucije

Tržište terenaca  je u stalnom porastu u Evropi i Americi, kao i u Kini i celoj Aziji. Kupci širom sveta vole praktičnost i prostranost ovih vozila, a mnoge auto...


BANJALUČKI SNP IZBOR JE NAŠ KREĆE U KAMPANJU PRIKUPLJANJA POTPISA ZA SVOJU INICIJATIVU


Ostale novosti iz rubrike »