booking.com
Početna stranica > Novosti

Ljajić: Darko Mladić pozvan samo na razgovor

Ljajić: Darko Mladić pozvan samo na razgovor
30.10.2007. god.

Koordinator Akcionog tima za dovršetak saradnje sa Hagom Rasim Ljajić demantovao je informaciju koju je saopštila poslanica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta jutros za skupštinskom govornicom da je tokom noći uhapšen sin haškog otpuženika Ratka Mladića, Darko Mladić.

Radeta je za hapšenje optužila ministra policije Dragana Jočića i predsednika i premijera Srbije Borisa Tadića i Vojislava Koštunicu.

Ona je Tadića i Koštunicu više puta sa skupštinske govornice nazvala "zločinačkim dvojcem", zbog čega joj je predsedavajući Miloljub Albijanić izrekao opomenu.

Koordinator Akcionog tima za dovršetak saradnje sa Hagom Rasim Ljajić rekao je agenciji Beta da Darko Mladić nije uhapšen niti priveden, već se odazvao pozivu na razgovor u svojstvu građanina.

On se jutros odazvao na poziv da, u svojstvu građanina, da određena obaveštenja. Razgovor će trajati najduže četiri sata koliko predviđa zakon, kazao je Ljajić.

Po isteku tog roka, naveo je Ljajić, Darko Mladić neće biti zadržan.  • Izvor
  • Mondo
  • Povezane teme


Komentara (1) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

 Generalna proba prikaza sposobnosti Vojske Srbije „Sloboda 2019“, održana j


Rusija smatra specijalnu operaciju policije samoproglašene republike Kosovo u severnom delu naseljenom Srbima, nastavkom neprikrivene linije pogoršanja međuetničkih odnosa na Kosovu, koja u potpunosti narušava stabilnosti u regionu Balkana,...
Ostale novosti iz rubrike »