BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Ljajić: Darko Mladić pozvan samo na razgovor

Ljajić: Darko Mladić pozvan samo na razgovor
30.10.2007. god.

Koordinator Akcionog tima za dovršetak saradnje sa Hagom Rasim Ljajić demantovao je informaciju koju je saopštila poslanica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta jutros za skupštinskom govornicom da je tokom noći uhapšen sin haškog otpuženika Ratka Mladića, Darko Mladić.

Radeta je za hapšenje optužila ministra policije Dragana Jočića i predsednika i premijera Srbije Borisa Tadića i Vojislava Koštunicu.

Ona je Tadića i Koštunicu više puta sa skupštinske govornice nazvala "zločinačkim dvojcem", zbog čega joj je predsedavajući Miloljub Albijanić izrekao opomenu.

Koordinator Akcionog tima za dovršetak saradnje sa Hagom Rasim Ljajić rekao je agenciji Beta da Darko Mladić nije uhapšen niti priveden, već se odazvao pozivu na razgovor u svojstvu građanina.

On se jutros odazvao na poziv da, u svojstvu građanina, da određena obaveštenja. Razgovor će trajati najduže četiri sata koliko predviđa zakon, kazao je Ljajić.

Po isteku tog roka, naveo je Ljajić, Darko Mladić neće biti zadržan.  • Izvor
  • Mondo
  • Povezane teme


Komentara (1) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je, na Tviteru, da je potpisao Ukaze o proglašenju zakona nakon što ih je Skupština ponovo izglasala 20. januara 2021. godine.


Predsednik Vladimir Putin, u kontekstu subotnjih neodobrenih protesta u Ruskoj Federaciji, podsetio je na primer nereda u Sjedinjenim Američkim Državama, gde se učesnicima zauzimanja Kapitola preti kaznama od 15...

U Hali 3 Beogradskog sajma danas je otvoren još jedan punkt za vakcinaciju protiv koronavirusa, koji ima 24 kabine za lekarske preglede i 28 kabina za vakcinaciju.


Zamenik ministra spoljnih poslova, Sergej Rjabkov je izrazio protest američkom ambasadoru u Rusiji Džonu Salivenu zbog komentara američke ambasade o mitinzima podrške ruskom opozicionaru Alekseju Navaljnom.

Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitrij Kuleba rekao je da Kijev podržava pozive za puštanje Alekseja Navaljnog, budući da je on "neprijatelj" predsednika Vladimira Putina.   Ranije je Ministarstvo spoljnih poslov


Članovi Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) na otvaranju zimskog zasedanja nisu potvrdili akreditiv ruske delegacije. Šef ukrajinske delegacije, Marija Mezenceva, predložila je da se u osnovi ospore


Ostale novosti iz rubrike »