Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Ljajić: Darko Mladić pozvan samo na razgovor

Ljajić: Darko Mladić pozvan samo na razgovor
30.10.2007. god.

Koordinator Akcionog tima za dovršetak saradnje sa Hagom Rasim Ljajić demantovao je informaciju koju je saopštila poslanica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta jutros za skupštinskom govornicom da je tokom noći uhapšen sin haškog otpuženika Ratka Mladića, Darko Mladić.

Radeta je za hapšenje optužila ministra policije Dragana Jočića i predsednika i premijera Srbije Borisa Tadića i Vojislava Koštunicu.

Ona je Tadića i Koštunicu više puta sa skupštinske govornice nazvala "zločinačkim dvojcem", zbog čega joj je predsedavajući Miloljub Albijanić izrekao opomenu.

Koordinator Akcionog tima za dovršetak saradnje sa Hagom Rasim Ljajić rekao je agenciji Beta da Darko Mladić nije uhapšen niti priveden, već se odazvao pozivu na razgovor u svojstvu građanina.

On se jutros odazvao na poziv da, u svojstvu građanina, da određena obaveštenja. Razgovor će trajati najduže četiri sata koliko predviđa zakon, kazao je Ljajić.

Po isteku tog roka, naveo je Ljajić, Darko Mladić neće biti zadržan.  • Izvor
  • Mondo
  • Povezane teme


Komentara (1) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Ambasador Rusije u Vašingtonu Anatolij Antonov upozorio je na raketnu trku u naoružanju u Evropi.


Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimak raketne probe nove rakete sistema za protivraketnu odbranu na poligonu Sari-Šagan u Kazahstanu. U saopštenju se navodi da je lansiranje bilo uspešno i da...

Ruska kosmička korporacija „Roskosmos“ počeće 2021. godine sa primenom programa „Sfera“, koji predviđa stvaranje satelitske grupe od više od 600 kosmičkih objekata, saopštio je direktor korporacije Dmitrij Rogozin


Bezbednost u Evropi ne može se garantovati bez uspostavljanja poverenja u odnosima sa Rusijom, rekao je predsednik Francuske Emanuel Makro nakon sastanka sa premijerom Estonije Jurijem Ratasom u Parizu. ...

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, zajedno sa komandantom RV i PVO general-majorom Duškom Žarkovićem, obišao je 204. vazduhoplovnu brigadu na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici.


Na današnjoj sednici Narodne skupštine Republike Srbije izabrana je nova Vlada, a za premijerku je izabrana Ana Brnabić.   Za mini


Ostale novosti iz rubrike »