Domeni i hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

U Sarajevu večeras o reformi Ustava

16.06.2007. god.
U Sarajevu će danas biti održan sastanak visokog predstavnika Kristijana Švarc-Šiling sa liderima parlamentarnih političkih partija o procedurama pokretanja procesa reforme Ustava BiH, rekao je Srni portparol OHR-a Kris Benet. Kako Srna saznaje, razgovorima o ustavnim promjenama prisustvovaće lider SNSD-a Milorad Dodik, PDP-a Mladen Ivanić, SDS-a Mladen Bosić. Srna saznaje da će pregovorima prisustvovati lider Stranke za BiH Haris Silajdžić, dok je neizvjestan dolazak predsjednika SDA Sulejmana Tihića....

Ja zaista ne znam šta na tim pregovrima traže predstavnici srpskog naroda. Svima je valjda jasan i dovoljan putokaz Šiptara sa Kosoava i Metohije. Oni su davno digli ruke od učešća u radu instituciaj Srbije i grade svoje institucije.

Zašto srbski predstavnici učestvuju u radi institucija nametnute BiH. Da li su svojim radom do sada donijeli i jedan zakon koji je na korist Srbima i Republici Srpskoj. Meni je takav zakon nepoznat.

Stoga, kratko i jasno, srpski predstavnici nemaju šta učestovati u daljim pregovrima oko Ustava nametnute BiH, ali ni bilo kojim drugim institucijama BiH. pregovri se mogu jedino voditi oko mirnog razdruživanja.
(Marko, 16.06.2007. 17:28:14) [15]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari