Domeni i hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

Kancelarija Visokog predstavnika u BiH: Ne čita izveštaje Republike Srpske, ukida ovlaštenja RS, troši pare, stvara nered

24.12.2013. god.
Oni veoma dobro žive od svog bezobraznog pristupa...

Takozvani"Visoki predstavici" u BiH su jedan veliki teret za Republiku Srpsku, prema kojoj se odnose krajnje nedemokratski i krše odluke i zakone RS.
Izuzev njihovih visokih plata za skoro nikakav rad, njihove kancelarije, sigurnosno vozilo i lično fizičko obezbeđenje, o ničemu drugom se nemože govoriti.
Međutim, obzirom da su ovi predstavnici verne sluge Amerike i Brisela njima se je vrlo teško suprodstaviti, jer su ih oni postavili!
Jedino bi mogla najverovatnije Rusija da putem UNO, Saveta bezbednosti i drugih evropskih i svetskih institucija nešto učiniti da se oni ukinu u BiH, jer oni stvaraju tamo nered i nezadovoiljstvo naroda i nekih institucija koje su građani Republike srpske demokratskim putem izabrali i ustanovili u cilju pravilnog funkcionisanja vlasti koje su njeni legitimni predstavnici.
Sama Republika Srpska nije u ovom pogledu u stanju bilo šta učiniti protiv samovolje takozvanih Visokih
predstavnika!
(Živko, 24.12.2013. 14:05:30) [14047]
Vreme tim predstavnicima da idu kući. Sve vrijeme vode politiku onih koji su na Srbe bacali bombe sa uranijumom.
(Boro, 24.12.2013. 17:50:52) [14048]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari