Domeni i hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

Priveden pa pušten bratanac Radovana Karažića

10.06.2007. god.
Policija Republike Srpske privela je na informativni razgovor Dragana Karadžića, sina Luke Karadžića, brata najtraženijeg Haškog optuženika Radovana Karadžića. Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova RS Tamara Despanić rekla je Tanjugu da je Dragan Karadžić (31) priveden na informativni razgovor u Banjaluci i da su sa njim privedena dvojica njegovih prijatelja. Despanićeva je kazala kako su posle obavljenog razgovora Dragan Karadžić, kao i njegova dvojica prijatelja pušteni na slobodu. Cilj ovih aktivnosti je da se dodje do informacija u vezi najtraženijeg Haškog optuženika Radovana Karadžića,......

Mislim da su pojedini Srbi potpunoo izludili. Dok se muslimanski generali za koje su prikazivani video snimci na teliviziji koji pokazuju njihovo učešće i zločinima protiv Srba slobodno šetaju, dotle Srbi hapse svoje ljude, pa uskoro će početi hapsisti i žene, djecu, babe. Načisto ludi ili su zaboravili basnu o vuku i tri vola.
Ogladni vuk, a u planini tri bika. Pa zovne on dvojicu od njih, pa ih ubjedi ako predaju njih dvojica onog trećeg, da će njima ostati sva trava, sva voda u planini, a on kao njihov prijatelj kome su pomogli da se dobro nahrani tuđom krvlju neće njih više dirati.
Bikovi (možeš čitati srpski vlastodršci), izdaju onog trećeg. Vuk ga pojede, ali opet nakon par dan vuk ogladni, pa se obrati jednom od preostala dva bika. Reće on njemu, ajde pusti mi da pojeden onog tvog prijatelja pa će sve ovo što vidiš ostati samo tebi, a ja i ti ćemo biti velki prijatelji. Jadan bik se polakomi, vjerujući u lažne nade da čineči loše svom bližnjem, može njemu biti dobro, pusti vuka da pojede onog drugog bika.
Ali nakon par dana dođe vuk i po njega, pa kao mu više niko nije imao pruđiti pomoć u odbrani od krvožednog vuka, vuk ga lako savlada i rješi se bikova.
Samo, i ovi bikovi ako ih poredite sa srpskim vlastodršcima su bili bolji od njih. Bikovi nisu branili svoje, ali nisu ni odvodili svoje bikove direkno u čeljusti vuk, za razliku od srpskih vlastodržaca.
(Miroslav, 10.06.2007. 08:15:23) [7]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari