booking.com
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

Srebrenicki planirani haos

30.04.2008. god.
Slučajno ili ne, ali nekako baš usred rasprave pred Apelacionim većem Haškog suda u predmetu Nasera Orića, pojavilo se pisano svedočanstvo koje otkriva neke do sada nepoznate detalje o ulozi ratnog gospodara života i smrti u Srebrenici. Tvorac tog svedočanstva Ibran Mustafić, predratni poslanik SDA i Orićev politički protivnik, u svojoj knjizi “Planirani haos” izneo je nove detalje nekih od zločina koje su pocinili Orić i njegovi potčinjeni. Kako je ubijao Naser:  Najpotpunija i, svakako, najšokantnija je Mustafićeva priča o zločinima nad......

Kao alternativu "rekla-kazala istini", koju siri ovaj portal, predlazem da se procita presuda Radislavu Krsticu, generalu nekadasnje VRS. Evo isjecka:

"Nepobitno je dokazano da je postojala odluka o etnickom ciscenju Srebrenice, o protjerivanju svih Muslimana iz enklave, ukljucujuci zene, djecu i stare.

Krivi ste za ubistvo hiljada bosanskih Muslimana izmedu 10. i 19. jula 1995. godine, kako za pojedinacna i sporadicna ubistva u Potocarima, tako i za masovne egzekucije. Krivi ste za nevjerovatno velike patnje bosanskih Muslimana kako u Potocarima, tako i prezivjelih. Krivi ste za progon Muslimana iz Srebrenice. Znajuci da ce zene, djeca iz stari iz Srebrenice biti deportovani, krivi ste sto ste prihvatili plan da se u masovnim egzekucijama ubiju svi muskarci vojnog uzrasta. Krivi ste za genocid generale Krsticu.”


(AG, 30.04.2008. 12:33:59) [909]
Nije majka Muju karala što se kockao nego što se vadio.Tako i Srbi.Sve će uraditi da sami sebi opravdaju što su napravili genocid.Za koju godinu će ispasti da je četnička VRS bila vojska spasa i djelila humanitarnu pomoć.
(Joža, 14.05.2008. 21:05:57) [925]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari