Domeni i hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

Miting za nezavisnost Republike Srpske

25.03.2008. god.
Miting za nezavisnost RS U organizaciji Srbskog narodnog pokreta  "Izbor je naš", u četvrtak, 27. marta, na Trgu Krajine u Banjaluci biće održan skup pod nazivom "Narod govori" sa porukom "Kosovo je Srbija i neka bude nezavisna Srpska". Predsjednik SNP-a Dane Čanković rekao je na konferenciji za novinare u Banjaluci da je ovaj pokret "odustao od izdvajanja RS iz sastava nametnute BiH putem referenduma i da traži da Narodna skupština proglasi Republiku Srpsku nezavisnom državom". "Kada Albanci mogu da proglase nezavisno Kosovo kao......

Ako me sjecanje ne vara, Srpski narod u BiH je krajem 1991 izisao na plebiscit za drzavnu zajednicu sa Srbijom, i djelovima Hrvatske pod Marticevom kontrolom. Plebiscit je, naravno, prosao ali ga medjunarodna zajednica nije nikada uvazila obzirom da nije odrazavao volju vecine gradjana drzave. Dakle jos jedan referendum iskljucivo Srpskog naroda bi bio jos jedan pucanj u prazno. A politicari, vidjeli smo, koriste "referendum" i "odcjepljenje" samo u predizborne svrhe. Ni od njih nema vajde. A sta mogu napraviti ovi nadripoliticari? Licno ne mislim da ce ovo mitingovanje biti od nekakve koristi. A da li ce od njega biti kakve stete? Podrivanjem Dejtona najvise se podriva sama RS. Ali to ovaj Cankovic svakako ne shvata. Dok je ovakvih slijepaca i naroda koji takve slijepo slijedi, bice i udaranja glavom o zid.
(Grunf, 25.03.2008. 12:23:26) [851]
Svi na protest. Preneite poruku dalje.
(Mitar, 25.03.2008. 17:44:35) [852]
jedva cekam da gledam raspad republike smrdske
(lili, 26.03.2008. 00:18:34) [853]
LJUDI PA DAJTE VEC JEDNOM PROGUTAJTE TU KOST U GRLU, DOSTA VEC TOGA IZVANA NAMETNUTOG STRAHA, DAJTE POBOGU IZVUCITE GLAVU IZ PESKA VEC JEDNOM!!
AKO SU NEMCI 1989 MOGLI DA NA SAV GLAS VRISTE, DA ZELE U JEDNOJ DRZAVI DA ZIVE STO TO NEBI I SRBI SMELI DA KAZU. TREBA ODMERENO NASTUPATI, NE NASILNICKI I PRIMITIVNO, ALI ABSOLUTNO STITITI SVOJE NACIONALNE INTERESE KAO STO TO SVAKA OZBILJNA NACIJA DANAS CINI. TEK TADA CE NAS I SVET RESPEKTOVATI I PRIZNATI, A DOK GOD IH SE PLASIMO I JASNO NE ISKAZEMO OTPOR UGNJETAVANJU I GUSENJU SVEGA STO JE SRPSKO, BICEMO NEVAZNI I OBESPRAVLJENI. DAJTE KRENITE VEC JEDNOM HRABRO SVOJIM PUTEM I NEBOJTE SE, NISTE VISE SAMI - VECIA SVETA JE NA VASOJ STRANI!!!!!!
(Hans, 26.03.2008. 00:35:35) [854]
Ta jedna drzava u kojoj ce zivjeti svi Srbi se moze zvati samo EU. Insistirati na pravu "svi Srbi u jednoj drzavi" a usput ignorisati pravo "svi susjedi u jednoj drzavi" moze, vidjeli smo, biti kontraproduktivno. Rezultat svih dosadasnjih napora na ostvarenju te ideje rezultirao je u ovoj danasnjoj Krnjoj Srbiji. Izgleda da to nekima jos nije jasno!? Ko se nastavi zanositi velikodrzavnim idejama negiranjem istog prava susjedima, uspijevace praviti te velike drzave samo drugima. Velika Albanija je vec napravljena. Ostaje da vidimo kako velikosrbi prave Veliku Madjarsku.
A u daljoj perspektivi imamo i status Sandzaka.... Ali hajde da se malo mitinguje. Koga jos zanimaju posljedice?
(Grunf, 26.03.2008. 07:37:18) [855]
uzas,samo me interesuje popis zemalja koji ce priznati vasu republiku kad se odcijepite, Srbija ne moze jer bi onda priznala i nezavisno Kosovo, meni je zao naroda u BIH kad vidim kakve budaletine i primitivci vode ovu drzavu,a taj miting ce biti jedna dobra tragikomedija, niste vi jedini narod u Bih,s ovim mitinzima i zeljom za otcijepljenjem vi idete na korist drzavi BIH i narodima koji u njoj zive, bravo.
(kiki, 26.03.2008. 11:53:23) [856]
kakav dobar miting, valjao sam se od smijeha i jos se uvijek smijem hahaha
(ole, 28.03.2008. 00:21:51) [862]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari