Domeni i hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

POBUNA ZBOG KOSOVA!?

13.02.2008. god.
Srpski analitičari ne isključuju mogućnost radikalizacije političke situacije u BiH i oštrih protesta u Srpskoj zbog najavljenog proglašenja nezavisnosti Kosova...

Svi na proteste. Moramo pokazati naše nezadovoljstvo sa stavovoma Vlada zapada po pitanju Kosova i Metohije sa jedne strane i Republike Srpske sa druge.

Takođe je potrebno ignoriati robu onih zemalja koje priznaju Kosovo, kao i onih koje ne podrže nezavisnost Republike Srpske. Zašto bi Srbi kupovali mlijeko, pavlake, tehničku robu i druge proizvode od Slovenaca, Hrvata ili bilo kog drugog koji se odluči da prizna Kosovo. Pogotovo ako sa druge strane imamo domaće proizvode. Što bi mi razvijali privredu onih koji žele da od nas odsjeku dio naše teritorije, a da naše ljude Srbe koji vjekovima žive an tim teritorijama stave u situaciju da se iseljavaju, d ažive u strahu, siromađtvu i opštoj neizvjesnosti.
(Milan, 14.02.2008. 07:47:01) [788]
"Ne verujem da bi građani mogli spontano krenuti u proteste, ali dobrom organizacijom može se postići da oni izgledaju kao spontani"

Za koju publiku se sprema ovo mitingovanje i zasto je toliko vazno da ono izgleda "spontano"? Kad se to utvrdi lako ce se uociti i dometi ovog pozorisnog komada. Pucanj u prazno!
(Ja, 14.02.2008. 17:53:18) [789]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari