Domeni i hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

Hajku dižu profiteri

03.01.2008. god.
Amor Mašović i njemu bliski saradnici svojim lažima i zagovaranjem nestanka Republike Srpske, koja je zagarantovana Dejtonskim sporazumom, i svega što je srpsko, vrše genocid i za to bi trebalo da odgovaraju, rekao je u intervjuu za "Fokus" Darko Trifunović, međunarodni stručnjak za terorizam reagujući na brojne optužbe koje ovih dana stižu javno na njegovu adresu. FOKUS: Kongres Bošnjaka Sjeverne Amerike putem medija i pojedinaca u BiH krenuo je u hajku protiv vas. O čemu se radi? TRIFUNOVIĆ: Prije 20 dana počeo je......

Poštovani,
Žalosno je i tužno slušati Darka Trifunovića kako LAŽE.
Htjela sam mu postaviti par pitanja:
1. Kako bi se osjećao da su mu pred očima silovali kćerke, ženu
2. Da su pred očima njegove žene ubili mu jedinu djecu
3. Da su mu pred očima zaklali djecu, majku, oca
Ja sam iz Višegrada nadamnom je izvršen ratni zločin silovanja od Milana Lukića, 2 visokih dužnosnika iz Srbije pripadnici bivše JNA. Poznata imena i prezimena, postupak vodi Sud BiH.
Ja sam samo jedna od hiljade i hiljade silovanih i seksualno zlostavljanih žena. Svjedok očevidac ubijanja, klanja, silovanja, pljačkanja i etničkog čišćenja nesrpskog stanovništva s područja Općine Višegrad.
Moram vam reći da je Užički korpus ušao 15.aprila 1992. godine u Višegrad i sa sobom doveo kojekakve bagre "Bele orlove", "Arkanovce", "Šešeljevce", "Garavi sokak", "Crvene beretke" itd. Bilo je tu i poštenih srpskih vojnika, koji su plakali i javljali se svojim roditeljima i govorili "ovdje nisu ugroženi Srbi već Muslimani, plakali su".
Darko LAŽEŠ kad kažeš da se može uperiti prstom i reći ovaj je ratni zločinac, LAŽEŠ. Da samo znaš kako je teško biti svjedok i u Tribunalu i u BiH. Prvo što vidiš ČETNIKA pred očima, a četnik je ubica, sileđija vraća ti se 92 u glavi ponovo sve preživljavaš.
Darko nezna koliko je djevojčica i djevojaka iz Višegrada odvedeno u Srbiju i koje su rodile djecu plodom silovanja, da ne govoim o ostalim gradovima.
Darko svaki ratni zločinac je imao svoje ime i prezime ili nadimak, ali danas RATNI ZLOČINAC NEMA VJERE I NACIJE IMA JEDNO IME "RATNI ZLOČINAC".
Darko moram da ti kažem možda si i čuo za zloglasnog vojvodu iz Višegrada MOMIRA SAVIĆA možeš zamisliti vojvode, a kada su ga uhvatili sav se upišao i u....., to ti je vojvoda, neka, neka i nama se to dešavalo kada su nad nama i našim zla radili.
Ima ona stara izreka "kako pisiješ tako će ti ponići".
Darko, moja porodica je preživjela katastrofu. Zbog toga sam organizovala Udruženje silovanih i seksualno zlostavljanih žena a od prošle godine nam se priključili i muškarci.
Neće niko reći na nekoga da je nešto uradio ako nije.
Boban Šimšić cer.policajac osuđen 14 godina Sud BiH,
Novo Rajak certificirani policajac osuđen na 8 godina Sud BiH
Željko Lelek cet.policajac postupak u toku vidjet ćemo Sud BiH
Nenad Tanasković rez.sast.policije 12 godina Sud BiH
Mitar Vasiljević 15 u Hagu
Milan i Sredoje Lukić u Hagu čekaju suđeje
Momir Savić na sudu BiH postupak u toku
Svi iz Višegrada.
Moram ti reći. Boban Šimšić je ubio civile sela Velji Lug sa drugim u Višegradu među kojima moja tekta, njena kćerka i unuka od 9 mjeseci.
Zapali su mi 2 jetrve i 2 mldb. djece u centru Višegrada.
Sestru mi ubili u Vlasenici u njenoj kući je bila javna kuća osuđen Dragan Nikolić Jenki 20 godina Hag ostali na slobodi.

Da ti ne pišem. Mnogo, mnogo četnika radi u policiji Višegrad ali idu jedan po jedan pravda je spora ali dostižna. Možeš zamisliti kad za jednog četnika ima po 100 svjedoka ŽRTAVA. Silovanje, premlaćivanje, pljačka, ubijanje, odvođenje na put bez povratka.
JE LI TO LAŽ. Nije ali niko nezna lagati kao TI ne valja ti to.
U našem udruženju su žene i Srpske, Hrvatske i Bošnjačke jer u pitanju je žena bez razlike na vjersku i nacionalnu pripadnost.
Da li znaš koliko je u mom krvavom Višegradu ubijeno mldb. djece, neznaš ja ću ti reći 119, koliko je zlostavljano žena i ubijeno neznaš preko 600, a ostalo muškarci, sve civili.
Oko 3000 broji ubijenih Višegrad.
Da li znaš koliko je do danas u mom krvavom Višegradu stradalo Srpske djece neznaš, puno, puno, žao mi je djece, ali se moraju upitati zašto se to dešava i II svjetskog rata u Viešgradu su se četnici ubijali, klali, skakali sa mosta u rijeku Drinu to se zove BOŽIJA KAZNA a BOŽIJA KAZNA je najgora.
Šteta što Darko nije sudija mislim da bi amnestirao sve ČETNIKE, neznam kakav bi bio prema ratnim zločincima iz reda Hrvatskog i Bošnjačkog naroda.
To Darko nije pravda.
Zaboravljaš da je život kao tunel uđeš i izađeš. Da su to vojvode mislile "92 ne bi danas bili manji od makova zrna. Prosto kada ih vidiš i slušaš na sudu pomisliš da to nije onaj ČETNIK što je klao, ubijao, silovao itd.

Izvinite ali morala sam ovo napisati jer Darko nema ništa u sebi ljudsko ono što sam ja preživjela i vidjela ne bi poželjela nikome pa ni porodici RADOVANA KARADŽIĆA, ni Dragoljuba Ojdanića, Jovanovića potpukovnika, kapetana Jovanovića iz Vranja do "92 bio vojno lice u Bileći u Višegradu predvodio četnike, pot. Vučkovića koji nije imao pola kažiprsta, idr. koji su zla radili u Višegradu. Sve se pamti, kad razmišljaš vraćaju se slike jedna za drugom, jer sa našom patnjom mi živimo, spavamo i budimo se.
Ako imaš žensko dijete od 10 godina šta bi radio četniku na sudu koji ti je silovao kćerku od 10 godina pred tvojim očima, neznaš, ništa, čekao presudu kako bi bila zadovoljena pravda. Koja pravda, žao mi je što nema smrtne kazne da se gamad ne kote za svakog ratnog zločinca.
(Bakira, 09.01.2008. 21:56:56) [765]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari