Domeni i hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

To Vojo!

10.11.2007. god.
BEOGRAD - Posle četiri sata monologa u sudnici Haškog tribunala lider radikala Vojislav Šešelj nije ostavio ravnodušnim ni svoje najžešće političke protivnike. Kažu da je bio daleko uverljiviji od tužilaštva, da su se smejali, nervirali, ili čak navijali. Lider socijalista Ivica Dačić „iz sve snage podržava svakog Srbina koji se nađe u Haškom tribunalu, pa tako i Šešelja“. - Nadam se da će Šešelj uspeti - poručuje Dačić. Miroslav Markićević iz Nove Srbije, koji je među prvima potpisao peticiju radikala da se na TV......

Bolje bi bilo da se ove domace izdajice i zapadne uvlake koje se nalaze na nasoj politickoj sceni inace postavljene od tog istog zapada, da podrze stavove seselje jer Seselj tamo u Hagu ne lupa gluposti vec iznosi cinjenice.

Seselj barem hrabro govori protiv onih koji zele da nas zbrisu sa mape sveta za razliku od domacih poltrona i izdajnika koji se uvlace zapadu a kad im taj zapad zabije noz u ledja onda trce u Rusiju i mole za pomoc.

Da je u Srbiji vise ljudi kao sto je hrabri Seselj, danas Srbijom ne bih vladali pacovi iz svojih tamnih masonskih i Bilderberskih krugova.
Ne bih se setali ti stakori po nasoj javnoj sceni i ne bih narodu objasnjavali da je buduci gubitak Kosmeta cena koju moramo da platimo da bih usli u savez za zapadom.

Toliko od mene iz Mississauge, Kanada.


(Miroslav Miric, 11.11.2007. 04:46:27) [656]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari