booking.com
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

Suđenje Šešelju ipak na RTS

07.11.2007. god.
BEOGRAD - Posle velike medijske pompe i najave da se suđenje Vojislavu Šešelju neće direktno prenositi na programima RTS, na samo dva dana pred početak zasedanja Tribunala kolegijum nacionalnog servisa konačno je našao prelazno rešenje za ovaj problem. Kako Kurir saznaje u RTS, odlučeno je da direktan prenos suđenja bude emitovan u celosti 7. i 8. novembra, dok će se o nastavku prenosa čelni ljudi televizije tek dogovoriti. Najveći problem uređivačkom kolegijumu je programska šema Drugog programa i obaveze prema oglašivačima. - Jednostavno,......

Nadam se da ce ga osuditi na smrt streljanjem.To je ratni zlocinac odgovoran za rat protiv drzave Bosne i Hercegovine i genocid nad Bosnjackim narodom.Sramota za srpski narod. On nezna ni R kazati.Vrlo je glup.Mislim da on nije Srbin,vec Ruski ciganin.
(Alija, 07.11.2007. 11:28:42) [632]
Alija, gdje si ti bio za vrijem rata. Čime si se bavio.
O kavom ti genoscidu nad bošnjacima pričaš. Ja kako znam prije rata Bošnjaka nije bilo ni 200 komada, a vidi koliko ih je dans. Da li ti sam znaš šta si bio u ratu. Musliman ili Bošnjak. Možda je u ratu bilo zločina nad Muslimanima, ali ne znam da je toga bilo prema Bošnjacima.
Takođe smatram da je i u ovom zadnjem ratu počinjen daleko veći zločin nad Srbima nego nad Muslimanima. A ako bi išli u bližu prošlost, onda mislim da nikom normalnom ne treba pričati nad kime je napravljen genocid.
(Lazar, 07.11.2007. 13:24:35) [633]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari