Domeni i hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

Amerikanci guraju Bosnu u rat !

30.10.2007. god.
Rat se najavljuje u Republici Srpskoj. I to ne samo onaj verbalni. U petak, 19. oktobra, visoki predstavnik međunarodne zajednice Lajčak nametnuo je ovom bosansko-hercegovačkom entitetu drakonske uredbe uz velike aplauze muslimansko-hrvatske federacije. Od prvog decembra ove godine, u skupštini BiH, definitivno će se, od strane OHR-a, predstavništva međunarodne zajednice u BiH, ustanoviti mogućnost preglasavanja jednog od tri konstitutivna naroda. I to naravno, SRPSKOG. Stvar je već viđena, i to je rezultiralo krvavim, genocidnim ratom od 1992. do 1995. godine. Dodik, predsjednik......

Mi znamo za sta se borimo za slobodnu drzavu Bosnu i Hercegovinu, protiv cetnika,ratnih zlocinaca Karadzica, Mladica i genocidne Tvorevine srpske. Protiv veliko srpskog sranja, koje smrdi cijelom svijetu.Stepen pripravnosti Oruzanih Snaga BiH mora da se podigne na najveci moguci nivo. Mobilizacija Bosnjackog naroda u Evropi i opremanje sa najmodernijim Nato oruzjem je prakticno obavljena. Za Republiku Bosnu i Hercegovinu bez srpske!
(Sefer, 31.10.2007. 08:11:13) [433]
Sram te bilo i dao Bog pa u paklu gorio, ti i svi oni koji žele srpski narod da proglase za zločki.
Srpski narod spada među najstradalnije. Uzmimo samo Jasenovac pa nemoramo nigdje dalje ićei da bi se vidjelo ko je zločinac, a ko žrtva. Jedno od stradanja Srba se ogleda i u tome što ti sada pišeš u korist onih koji su nekad tvoje pretke silom, pretnjom i ucjenama preveli na tu tvoju vjeru. Umjesto da se vratiš svojim korijenima ti i dalje srljaš u svoju propast i i druge želiš da vučeš sa sobom.
(Kole, 31.10.2007. 09:36:37) [438]
STVARNO JE APSURDNO:
Dosada su hrvai kada su bili ustase, muslimane zvali svojim cjecem, a eto sada muslimani imaju svoje cvjece u hrvaticima, kao sto je taja silajdjicev podrepas komsic.
(Cvjetko Veselinovic, 31.10.2007. 10:20:55) [439]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari