Domeni i hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

REAGOVANJE - --JANKO VESELINOVIĆ BI DA ZABRANI ULAZAK DODIKU U SRBIJU !

13.08.2018. god.
  REAGOVANJE - --JANKO VESELINOVIĆ  BI DA ZABRANI ULAZAK DODIKU U SRBIJU ! Izvesni i nebitni Janko Veselinović  iz Pokreta za Preokret priprema zakon o zabrani Pinka , Hepi  televizije , Informera , Dnevnog telegrafa a na svoj spisak dodao je i ni manje , ni više -  predsednika Republike Srpske Milorada Dodika . Sem što bruka ime svog imenjaka i prezimenjaka  čuvenog Janka Veselinovića pisca iz Mačve , ova mušica što se zaletela na vola , a što ne zna gde mu je......

Janko Veselinović,
predsednik je i jedan od osnivača Pokreta za PREOKRET koji je osnovan 12.06. 2015. godine i poslanik Pokreta za PREOKRET u Narodnoj Skupštini Republike Srbije. Pre toga je napustio Socijaldemokratsku stranku u koju je prešao istupanjem iz Demokratske stranke, u kojoj je bio od 1998. godine. Od 2004.do 2006. godine bio je potpredsednik Gradskog odbora DS u Novom Sadu. Takođe je bio član Pokrajinskog i Glavnog odbora Demokratske stranke. Od 2008.godine je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije. U dva skupštinska mandata bio je zamenik šefa poslaničke grupe i to od 2012 do 2014. godine, Poslaničke grupe Demokratske stranke i od 2014. godine, do istupanja, zamenik šefa Poslaničke grupe Socijaldemokratske stranke. Zamenik je predsednika Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo i predsednik skupštinskog Odbora za Srbe u dijaspori i regionu. Član je neformalne Zelene poslaničke grupe u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Član je Udruge za povijest, saradnju i pomirenje iz Golubića (Obrovačkog).
Inače, niko mu nije branio da dođe iz Knina, i da se baškari u Novom sadu. Ali se toliko odomaćio, da bi on sada nekome zabranjivao dolazak u Srbiju. Izgleda da je Soroš pritisnuo dugme operacionalizacije Janka Preletačevića.
Da se demokrata vređa što mu neko uzima Kosovo, to nigde nisam ni čuo ni video, do danas od ovog Janka Veselinovića. Će da lipše neko magare, kada se Janko Preletačević zauzima za Kosovo.
Inače, kao drmator skupštinskog Odbora za Srbe u dijaspori i regionu, on je najmerodavniji po pitanju kome iz dijaspore treba zabraniti Ulazak u Srbiju.
(Slavica Jovanovic, 14.08.2018. 23:46:53) [15734]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari