Domeni i hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

Milu za rođendan , treba sasuti istinu u lice …Milo svira , NATO asistira Reagovanje na tekst ‘ ’’ Milu za rođendan: Gladio, gladni Beba i treći metak’’

17.02.2018. god.
  Milu za rođendan , treba sasuti istinu u lice …Milo svira , NATO asistira Reagovanje na tekst ‘ ’’ Milu za rođendan: Gladio, gladni Beba i treći metak’’ Na fotografiji Beba Amer Kad  smo već kod  gore spomenutih narko kartela , jedno vrlo značajno ime iz te narko  mafije je izostavljeno . U pitanju je Vuk Drašković i njegova supruga Crnogorka Danica Drašković i njihova narko banda , a pod  pokroviteljstvom kriminalaca u mantiji . Šef obezbeđenja Vuka Draškovića , najvećeg......

Vuk Drašković kao najpoznatija žena u crnom i prateći Hor zelenih novčanica sastavljen od brkatih žena u crnom


Vuk Drašković najpoznatija ” žena u crnom ” i prateći ” Hor zelenih novčanica ” sastavljen od brkatih žena u crnom Isto pišu , isto dišu , sa zapadom onanišu.

Vuk Drašković milogorska snajka i žene u crnom crne rupe bezumlja , koje velikom mržnjom prema Srbima kopaju raku istini podvalom stoleća Srebrenicom , gde su masakrirani Srbi ! Ove crne rupe prave od Srbije novu kosturnicu, leleknicu Ćele Kulu , svojim dubokim grlima prizivajući i ohrabrujući vehabije .

Nek ” Hor zelenih novčanica” sastavljen od dolarskog Vuka Draškovića narikače i srpske Končite , veleizdajnika i pljuvača Srba , najpoznatije” žene u crnom ” objasni svim postojećim službama Srbijanske Bezbednosti , šta je još bez ičijeg zvanja i saglasnosti potpisivao za molitvenim doručkom prodajući veru za večeru . Da objasni kako to da je njegov glas glas i Nataše Kandić , njegovog koalicionog partnera Čedomira Jovanovića iz Preokreta ( a s kim bi drugo, kad SPO finansira narko – mafija i policijska milogorsko – šiptarska mafija koja odrađuje prljave rabote za Zapad i radi protiv interesa Srbije) . Kako to da se sve ove žene oglašavaju i kako to da su im govori kao preko indiga . Govore isto . Pevaju u horu sa svojim ” dubokim grlima” : Ko to plaća zelenim novčanicama muškarce zarobljene u ženskom telu od kojih niko ne bi uzeo ni orah iz ruke i od kojih se i strasilu za ptice diže kosa na glavi i ovu nesrećnicu narikačiču i “ milogorsku snajku “Draškovića ženu zarobljenu u muškom telu ? Očigledno vole zelenu boju , samim tim su pogrešili državu u kojoj žive . Ove starice verovatno razmenjuju osim jednog istog govora koji odrađuju za istog gazdu i svoje predmenstrualne tegobe . Drašković počeo da dobija menstruaciju il će tek da je dobije , doduše zakasnelu zbog svog hormonalnog poremećaja .

I ko to još sluša ove nesrećnike i bednike koji su za šaku dolara spremni i rođenu majku iz groba da prodaju a kamoli zemlju u kojoj žive . Imate li vi Srbi motke ?! U nekoj drugoj zemlji ovaj bi odavno bio streljan zbog izdaje . Ovde ga ne diraju, kažu ” skreno s koloseka ” …… , greota je na budalu . Loži se na zeleno . Nedavno je u jednoj emisiji veličao Alaha.

Srećom , imamo divnu i pametnu omladinu srbske studente , njih 3267 koji su potpisali peticiju , Ne Genocidu u Srebrenici . Pa šta znači glas 3267 studenata , dragulja naših u odnosu na nekoliko tvorova i politički mrtvih lica . Kako mu biološki sat odkučava, on može jedino da otputuje još u ilovaču . Ali se ne sme dozvoliti da u Srbiji kad mu dođe Sudnji čas bude sahranjen . Ni u Gackom neće da ga vide . Najbolje da ode u Srebrenicu možda ga oni sahrane kao svog državnika stojeći , pardon u polustojećem stavu u čaršavu . A posle beže ko od turskog groblja . E , koje li ironije , ama svugde turska se groblja zaobilaze , a samo u Srebrenici Muslimani i to dve decenije posle okuražili se da idu na groblje , što je nekako protivno njihovim religijskim shvatanjima . A uostalom pročitajte knjigu ” Istina o Muhamedu ” Ise Kalača možda pronađete odgovore . Ko još sluša Vuka koga finansira narko – mafija ? Ko još sluša dolarskog izdajnika Vuka Draškovića kome je omiljena pesma ” Zeleno , volim te zeleno ” ali ne od Federika Garsija Lorke , nego od lažnih zapadnjačkih narikača . Ko još sluša Vuka Draškovića , čiji je otac Vidak Drašković streljao 25. 000 srbske dece i bacio ih u tri jame na Miljevini . I koji sa vladikom šabačkim Lavrentijem Trifunovićem katoliči Srbe , a čiji je najbliži rođak pop Vlada Zečević a kasnije i ministar policije , trajno zabranio za 1945. godine povratak na na Kosovo i Metohiju za 250 . 000 hiljada Srba . Šabački vladika Lavrentije alias Živko Trifunović , nemački špijun , poznat je i kao pedofil i siledžija i zato mu je Papa Vatikanski izuzetno drag , posebno što na glavi nosi belu kapu , potpuno identičnu albanskoj nacionalnoj kapi koju zovu keče , a kako je kao vladika zapadnoevropski , australijski i novozelandski boravio u Australiji , poznate su i njegove pedofilske sklonosti i kumstva sa robijašima . Zato i jeste ekumenista , Katolički sveštenici su pedofili najčešće i Lavrentijevom srcu dragi . Lavrentija desnu ruku Vuka Draškovića raščiniti i uhapsiti zbog špijunaže , jer se kod njega u vladičanskom dvoru u Šapcu pod imenom Jovana krije se Sibila fon Ler unuka Generala fon Lera , koji je bombardovao Srbiju , ali i predstavništvo izdajničke stranke SPO! Draškoviću ispitati poreklo imovine i njemu i njegovoj Milogorki sve oduzeti nelegalno stečeno i podeliti sirotinji . A onda proterati iz Srbije ili im suditi . U nekoj drugoj zemlji zbog izdaje i špijunaže i saradnje sa najvećim kriminalcima i stranim obaveštajnim centrima streljali bi ih po kratkom postupku . Ali u Srbiji vlada bezvlašće .

I Danini Milogorci ……….

Mada uskoro , nosiće i on kao i mnogi koju su njegovi kriminalci zavili u crno na štapu gaće i pašće, pašće …. nego šta će …. Draškoviću , jesi ti to dobio menstruaciju , il ćeš tek da je dobiješ ? Stavi uložak od svežnja dolarskih novčanica , milogorska snajko , kad ti gaće prokrvave i ne muči svojim staračkim predmenstrualnim sindromom i ne siluj narod . Srbski narod te prezire .

Slavica Jovanović novinar i književnik

Moje novosti

foto: Milena Đorđević

(https://www.srbijadanas.net/vuk-draskovic-kao-najpoznatija-zena-u-crnom-i-prateci-hor-zelenih-novcanica-sastavljen-od-brkatih-zena-u-crnom/)


(Slavica Jovanovic, 17.02.2018. 16:24:45) [15689]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari