Domeni i hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

Srbijo, preduzmi konkretan korak u zaštiti srbskih državljana zatočenim u crnogorskim tamnicama! Dikićevo zdrastveno stanje je loše!

14.02.2018. god.
Dikićevo zdrastveno stanje je loše . Podsećanje: General Policije dr Bratislav Dikić u crnogorskom kazamatu štrajkuje glađu i žeđu zbog montiranog sudskog procesa ‘’državni udar‘’, kojim je unapred osuđen bez ikakve krivice gde je zatočenik i talac sa ostalim srbskim državljanima najverovatnije pokradenih izbornih rezultata najpoznatijeg progonitelja Pravoslavaca, Srba, Srpske Pravoslavne Crkve Mila Duvankese, koji je prodao veru za večeru na molitvenom doručku u Vašingtonu, za buđave zelene novčanice trulog Zapada …...

General Policije dr Bratislav Dikić , čovek za čiju glavu Albanci plaćaju suvim zlatom , jer se ceo život borio protiv terorista i šiptarskih ekstremista ,ozloglašenih članova OVK , koji su na Kosovu i Metohiji , motornom testerom sekli žive policajce , silovali monahinje , palili srpske manastire , preorali srpska groblja , rušili srpska ognjišta , izvršili pogrom nad Srbima , ubijali srpsku decu na Kosovu, je u jednoj od antiterorističkih akcija teže ranjen 1999 . godine . Zbog njegovog junaštva Šiptari su po saznanjima VOA više puta pokušali atentat i svi ti šiptarski planovi finansirani su od šiptarske narko - mafije .

Čovek koji se ceo život borio protiv terorizma , ni u kom slučaju ne može biti terorista . Bratislav Dikić je Rodoljub , Srbin i Pravoslavac i kao takav zasmetao je Šiptarima jer je najverovatnije raskrinkao i’’ provalio ‘’ ideju Velike Albanije i u tome niko ne može da ga demantuje . Ako je jedan od finansijera Mila Duvankese, Keljmendi narko diler i Šiptar , sve je jasno , sa koje strane vetar duva ili u kom grmu leži zec . Ne mogu Šiptari da oproste uklanjanje spomenika albanskim teroristima u Bujanovcu , akciju kojom je upravljao Dikić , ili podizanje spomenika srpskim policajcima i žandarmima koje su kidnapovali i iskasapali Šiptari . Niko ne pomišlja prilikom ovog najnovijeg iskaza , da li je Dikić koji već dvadeset dana štrajkuje glađu , koji je na ivici života i smrti , zbog karcinoma , koji je upravo i dobio kao i mnogi drugi kao poklon od Milosrdnih Anđela , koji nam njive zasejaše osiromašenim uranijumom , a zbog čega su Srbi broj jedan po obolelima od karcinoma u Evropi, izjavu dao izmoren i izmučen , od nepravde koju su mu naneli .. Dikić je kao veliki vernik i ranije odlazio u manastire , često i na Hilandar , te se vidi da je njegovo hapšenje , ali i drugih Srba Raspeće Pravoslavaca , plaćeno krvavim šiptarskim heroinom , istim onim od koga se naoružavala najsurovija i po zlu čuvena šiptarska OVK . Da li je Dikić koji se sa dušom bori nečim ucenjen , zaplašen , ili su mu zapretili smrću , ili je poželeo da zagrli svoju decu i vidi svoju porodicu , to samo on zna , ali čak ni ovom izjavom nije ništa priznao . Jer nema šta da prizna . Zar je ‘’ državni udar ‘’ ako neko želi da ode u Pravoslavni manastir Ostrog , pa čak i da se podrži srpski narod ili neku drugu stranku . Čak i da je došlo do nekog mitinga protiv NATO alijanse , koje je mnoge pod zemlju zakopala i zavio u crno , a ostavljajući osiromašeni uranijum i pustoš iza sebe i nerođenu decu radijacijom zatrovanu , da se vekovima rađaju degenerici , zar je i to državni udar , u kom nije prolivena ni kap krvi , ni jedna suza , niti bačen ijedan suzavac ili pedarda . O kakvom ‘’ državnom udaru ‘’ govore Katnić kada po pisanju medija dobro ga pamte hrvatski zatvorenici i da li to sada u ovom slučaju Srbe pokušava nasilno da drži u logoru zvanom Milogorica .

Gde je tu pravo glasa, gde je tu sloboda govora , o kakvoj demokratiji govore , kad Srbima u Crnoj Gori nije dozvoljeno ni vazduh da udahnu . I slep vidi da su zatočeni Srbi talac pokradenih izbornih glasova , iza kojih se kriju Zagovornici Velike Albanije i kormila Zapada , bezvredne duše prodade za šaku dolara . Izdrži , Brate Bratislave .

Slavica Jovanović , novinar i književnik
(https://www.in4s.net/paja-zavrsio-svjedocenje-optuzeni-slozni-agent-provokator/#comment-157132)

(Slavica Jovanovic, 01.03.2018. 20:00:50) [15708]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari