Domeni i hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

Važna informacija Spasoje Vulević komandant SAJ najverovatnije zavrbovan od Amerikanaca koji žele da ugase Žandarmeriju i PTJ (Protivteroristička jedinica) da bi što lakše okupirali Srbiju

15.02.2015. god.
 Važna informacija Spasoje Vulević komandant SAJ  najverovatnije zavrbovan od Amerikanaca  koji žele da ugase Žandarmeriju i PTJ  (Protivteroristička  jedinica)  da bi što lakše okupirali Srbiju  VAŽNO ! VEOMA VAŽNO ! Važno obaveštenje za sve(posebno za admine svih stranica Srbskih i Ruskih): Po pouzdanim informacijama upravo dobijenim, plan FBI koji je ušao u strukture MUP-a za rekonstrukciju je da se specijalne jedinice Žandarmerije i PTJ (Protivteroristička jedinica) potpuno ugase. Ostaviće se jedan mali deo Žandarmerije koji će služiti za razbijanje demonstracija u Beogradu, dok će se......

a čemu se vi čudite kad su svi ti političari i kvazi vođe školovane na zapadu i americitražili smo dobili smo sad crkavajmo u uništenju pravoslavlja
(lika, 15.02.2015. 19:57:08) [14149]
Slavice,pa taj pukovnik Vulevic vec 23 godine radi u SAJu,10 godina je komandant SAJa,ucestvovao u ratu na Kosovu i svi pripadnici SAJa su ponosni sto imaju takvog komandanta.Zasto sramotite SAJ koji je u ratu na Kosovu izgubio 14 pripadnika i njegovog komandanta i iznosite gomilu netacnih i zlonamernih informacija?Treba da Vas je sramota.
(Zoran-SAJ, 16.02.2015. 08:51:09) [14150]
Ne lupetaj bre!x-(
(Q, 16.02.2015. 10:39:10) [14151]
Hoćete sad da me ubedite i da ga nije školovala Amerika i da nije posećivao šiptarske izložbe i to gde su prikazivane šiptarske žrtve koje su navodno pobili Srbi? Vi što ste za Zapad i Tačija providni ste ko najlon !
(Slavica Jovanovic, 16.02.2015. 20:33:12) [14152]
Slavice,na toj izlozbi odrzanoj u Beogradu decembra 2013,otisao je zajedno sa predsednikom Vlade Srbije Ivicom Dacicem a na pozive prezivele dece porodice Bogujevci iz Podujeva koju su spasili pripadnici SAJa 1999 godine.Vodjen je sudski postupak o tom slucaju.Taj momak na slici sa nasim komandantom Vulevicem je decak koga je on tada spasao.Izvlacite iz konteksta.
(Zoran-SAJ, 17.02.2015. 15:49:29) [14153]
Ivica Dačić je rođen u Prizrenu , otac mu je policajac Dačića nije školovala Amerika! Dakle Spasoje to jest Zorane kako ste se potpisali ne obmanjujte javnost!O Spasoju Vuleviću ne bi kružile priče da ga zovu Amer Sajko Krtičnjak!A i nije baš omiljen lik I opet hoćete da me ubedite da ga nisu iškolovali i istrenirali Amerikanci!!!Da ima obraza sam bi napustio mesto komandanta SAJ, ali ti koje Amerika iškoluje nemaju obraza. Na Kosovu je ubijeno stotine policajaca i hiljade Srba ubijeno na najsvirepije načine čudo da se tada nije oglasio. Ili ne daju američki mentori!!! Sudeći po ovoj fotografiji i drugima Spasoje baš u bliskim odnosima sa šiptarima i vidi se da su održavali kontakte ! Da li je Spasoje zaplakao nad grobom srbskog deteta i masakrom nad Srbima sa Kosova . Da li on to plače samo za Šiptarima ? U iskrivljenom ogledalu istine neko pokušava da ubedi javnost da su Srbi krivci , a ne vidi da su Srbi žrtve istog tog Zapada i Šiptara ! I taj sa slike je žrtva Haradinija i OVK kao i svi ostali pobijeni i proterani Srbi sa Kosova ? Osim ako Spasoje tvrdi da su ga ranili Srbi , jer je tako naučio u školi . Srbi su dežurni krivci . Spasi naš Bože, Spasoja Američkog đaka , jer počinjem da verujem da su pojedinci koje je Amerika iškolovala zaista spremna da poveruje u tu laž koju pojedini odrodi, izrodi, strani plaćenici i izdajnici plasiraju . Za svaki slučaj predlažem Srbiji da ponovo uvede smrtnu kaznu za svaki slučaj! Za izdajnike , izdaju i američke ispirače mozga!
(Slavica Jovanovic, 18.02.2015. 12:03:03) [14154]
Slavice,ocigledno je da si neobavestena,veliki pozdrav i sve najbolje
(Zoran, 18.02.2015. 15:17:00) [14155]
Uostalom , Spasoje može lako da dokaže da nije zavrbovan od Amerikanaca ukoliko javno pocepa svoju američku diplomu , ukoliko dokaže da ne održava kontakte sa Šiptarima koji su ubijali srbsku decu, silovali monahinje, palili manastire , preoravali srbska groblja, spalili srbske kuće , proterali Srbe sa vekovnog ognjišta , ukoliko dokaže da je bilo kad pomogao deci poginulih policajaca na Kosovu koji su zverski ubijani od strane tih istih Šiptara . Ukoliko dokaže da nije u kontaktu sa mrziteljima i izdajnicima Srba poput nevladinih organozacija koje su zataškale i "žutu kuću" u kojoj su Srbima vađeni organi . Ukoliko dokaže da je bio na izložbama na kojima su prikazane žrtve Šiptarskih terorista , ukoliko dokaže da zna za Stoliće iz Obilića , za ubijenog dečaka Miloša . Loša mu je ova EPP propaganda Trulog Zapada koju režiraju Tači i Haradinaj , koji su spremni i svoje ljude da ubijaju u cilju stvaranja Dardanije , kako je planirao Imbrahim Petar Rugova , odnosno Velike Albanije . Ukoliko dokaže da da nije ni u kakvom kontaktu ni sa kakvim strancima a najmanje sa onima zbog kojih su Srbi doživeli pogrom 17. marta , možda da mu neko i poveruje tad . Ali će doveka ostati da treperi u vazduhu pitanje da li je zavrbovan?! Dakle , još jednom Spasi nas Spasoja Bože i njemu sličnih koji jedino u cilju zaplašivanja , vozikaju se novinarima ispred kuća , jer sve što mogu da urade novinarima je da im pljunu pod prozor!
(Slavica Jovanovic, 18.02.2015. 15:17:58) [14156]
Bitno je Zorane , ako se uopšte tako zoveš , da je mrziteljka Srbije Nataša Kandić , taj muškarac zarobljen u ženskom telu i šamardžija penzionera obavešten, jer takve o svemu obaveštavate , te me ne bi iznenadilo da lično budete taj pokretni lokator i ukažete svojim američkim saradnicima i šiptarskim doušnicima gde sve NATO bombarderi mogu da ubijaju srbsku decu . Bitno je Zorane da vi takvi kakvi ste šaka jada prodata za šaku dolara rasparčavate Srbiju . Svi vi koji dočekujete zmijine zmije , koji Srbe prave genocidnima , iste one koje su ubijali i proterali sa vekovnih ognjišta . Jer vi sa američkim pasošima i rođenu bi majku prodali i kamoli Srbiju !
(Slavica Jovanovic, 18.02.2015. 21:16:19) [14158]
Bitno je Zorane , ako se uopšte tako zoveš , da je mrziteljka Srbije Nataša Kandić , taj muškarac zarobljen u ženskom telu i šamardžija penzionera obavešten, jer takve o svemu obaveštavate , te me ne bi iznenadilo da lično budete taj pokretni lokator i ukažete svojim američkim saradnicima i šiptarskim doušnicima gde sve NATO bombarderi mogu da ubijaju srbsku decu . Bitno je Zorane da vi takvi kakvi ste šaka jada prodata za šaku dolara rasparčavate Srbiju . Svi vi koji dočekujete zmijine zmije , koji Srbe prave genocidnima , iste one koje su ubijali i proterali sa vekovnih ognjišta . Jer vi sa američkim pasošima i rođenu bi majku prodali i kamoli Srbiju !
(Slavica Jovanovic, 18.02.2015. 21:16:25) [14159]DOKAZ DA CRNOGORCI U SRBIJI ALBANSKOG POREKLA SU BRAĆA PO KRVI I DA SU ZAJEDNO UČESTVOVALI U PISANJU SCENARIJA LAŽNOG EGZODUSA ALBANACA SA KOSOVA PRVI SU PRIZNALI NEZAVISNO KOSOVO I ZAJEDNO SA ALBANCIMA OVI MILOGORCI STVARAJU VELIKU ALBANIJU http://www.rastko.org.rs/rastko-al/zbornik1990/index.php

(Slavica Jovanovic, 08.04.2015. 00:28:13) [14197]
Ova Slavica nije normalna.Pa Vule Spasojevic je primer pravog pripadnika službe a pre svega pošten i dobar čovjek i veliki prijatelj koji nema nijednu mrlju.

(Braća, 11.12.2015. 14:46:21) [14281]
Spasoje americki dzak i Crnogorcina iz kamenjara nije normalan , a ni ti sto se potpisujes sa '' Braca '' , Velikoalbanske i zapadnjacke sluge, Spasoje '' najpoznatija zena u crnom '' .... I nije mu mesto u Srbiji , vec u Tirani i milogorskom kamenjaru . Skolovan je i ucen protiv Srba!
(Sladjana Radanic, 15.02.2018. 00:14:33) [15688]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari