Domeni i hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

Poziv na događaj: U nedelju pred spomenikom Svetozara Miletića!

02.10.2014. god.
Srbski sabor Zavetnici u nedelju, 5. oktobra, organizuje javnu konferenciju za novinare na Trgu Slobode u Novom Sadu. Pozivamo sve građane Novog Sada, kao i članove i simpatizere pokreta, da se okupimo u 11.30 kod spomenika Svetozaru Miletiću. Konferencija ima za cilj skretanje pažnje javnosti na problem separatizma koji je sve više prisutan u severnoj Srbiji kao i osudu delovanja određenih političkih subjekata koji kontinuirano i bez ikakvih posledica krše Ustav Republike Srbije zalaganjem za formiranje nekakve “Republike Vojvodina”.  ...






Zbog čega Zavetnici Ruski narod dovode u zabludu i ruskog ambasadora kad iza zavetnika stoji Srpski Pokret Obnove politička stranka iza koje stoji Zapad i Vatikan i na njihovim skupovima govore članovi SPO !

Koji apsurd ! Nazivaju sebe Srpskim Zavetnicima a lider im Makedonac Stoimenovski ! Na šta se zavetuju ? Na fotelje u Skupštini ! I Crna Gora i Makedonija rade protiv interesa Srbije ! Mogu da se nazovu samo makedonskim zavetnicima i da rodoslove svojih predaka iznesu na sunce !
Isti ti Zavetnici su jedini osudili puštanje na slobodu iz Haga Stanišića i Simatovića istovremeno kad i Sonja Biserko i Nataša Kandić !
Srpski Zavetnici koji su Makedonci , a Makedonija je nanela veliko zlo Srbima se lažno predstavljaju skupljajući jeftine političke poene , to je isto kao kad bi Šumadinac umesto šajkače stavio na glavu albansku belu nacionalnu kapu -keče . Srbi prst na čelo . Ovi su zaista podmukli .

A šta su to konkretno uradili Srpski Zavetnici pardon Makedonski po pitanju Kosova i Srbije? Trče ko maniti ispred kamera i foto- aparata , slikali se sa Čepurinom , čovek nema pojma ko je ko , ni ko su oni . Srpski Zavetnici pardon Makedonski nemaju iza sebe dela , samo želju za vlašću i da se domognu fotelja . Izdavao se i njihov mentor Vuk Drašković za Srbina a od njega nema većeg veleizdajnika , špijuna , američkog plaćenika i poslušnika Vatikana i Zapada !
Makedonski Zavetnici samo se slikaju i mogu samo da se slikaju .
Ja i posle deset objavljenih knjiga rodoljubive i duhovne sadržine sa blagoslovom Patrijarha Pavla , gde je više od pola o Kosovu i mnogobrojnih dobijenih književnih nagrada , ne busam se ko ovi samoreklameri u prsa ko majmunčad , iako sam zbog Pravoslavlja prošla pakao a da bi iste knjige objavila , često sam i gladovala . Koji su rezultati Makedonskih Zavetnika ? Sem obmanjivanja javnosti ?

Ne nasedajte Srbi , iza Zavetnika stoji SPO , na njihovim skupovima govore članovi Osnivači Srpskog Pokreta Obnove poput Milana Milinkovića iz Mačvanskog Prnjavora čija je rođena sestra u " ženama u crnom" ! Jedino su Zavetnici, Sonja Biserko i Nataša Kandić osudeli oslobađanje Stanišića i Simatovića iz Haga ! Ne verujte im !

http://www.crveneberetke.com/srpski-sabor-zavetnici-natasa-kandic-i-sonja-biserko-jedini-osudili-oslobadjanje-stanisica-i-simatovica/

(Slavica Jovanovic, 11.11.2015. 10:07:45) [14278]
aha kako da ne
(radenko, 13.12.2015. 19:57:04) [14282]



Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari