Почетна страница > Новости
Славица Јовановић

Сорошевим плаћеницима, смета "Србски зид плача" испед Народне скупштине. Због тога што смо поставили СРПСКИ ЗИД ПЛАЧА- "СРЕБРЕНИЦА 1992".

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011827320604&fref=ts | Славица Јовановић   | 06.09.2017.
Сорошевим плаћеницима, смета

 

Сорошевим плаћеницима, смета "Србски зид плача" испед Народне скупштине.

Због тога што смо поставили СРПСКИ ЗИД ПЛАЧА- "СРЕБРЕНИЦА 1992".

Сорошеви плаћеници и албански лобисти Драган Пјевач, Верица Томановић, Наташа Шћепановић, Милена Парлић, Олгица Божанић, Душко Ћелић, Гордана Ђикановић... су небитни у нашој трагедији, тако што се богате на костима нашим мученика.

Сви наведени су преузели кости њихових чланова породица, а и даље остају због личног интереса у својим приватним удружењима, где немају подршку породица.

Дугогодишњим деловањем за свој лични интерес, довели су до великог огорчења породица жртава.

Једино се питају ПОРОДИЦЕ "Косметских жртава", које су и поставиле "Србски зид плача" код Скупштине.

Драган Пјевач је током рата у Хрватској избегао у Америку, где је живео до пре пар година, заслугом америчке амбасаде у Београду, преузео је функцију Председника Српске Координације удружења на простору бивше СФРЈ.

Олоши белосветски, гњиде, опортунисти и каријеристи вама не сметају словеначки, хрватски, муслимански и албански злочинци већ вам једино смета "Србски зид плача" испред Народне скупштине у Београду.

Дабогда му се семе и племе затрло ко узима новац од странаца и Сорош Фондације као и Фонда за отворено друштво и дабогда од тих пара купили сандуке и свеће.

Ви немате права ни морала, јер немате подршку честитих и праведних породица, ви представници приватних удружења се једино бавите личним интересом где сте се преко удружења запослили у владином сектору Србије а уједно представљате и ваша приватна удружења у невладином сектору што је ТРОСТРУКИ СУКОБ ИНТЕРЕСА.

У потпису:

Доказани борац за СВЕ СРПСКЕ ЖРТВЕ од Словеније до Косова и Метохије СИМО СПАСИЋ.

Фотографија корисника Косметске Жртве


100_1046.JPG Фото. Славица Јовановић

Свиђа ми се

Воли

Хаха

Wow

Туж


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост < Предходна новост Следећа новост >
Остале новости


Остале новости из рубрике »