enekretnine.info - vrh
Почетна страница > Новости

ШИРОКО! Маја Беровић прославила рођендан, погледајте какве је све ПОКЛОНЕ добила!

ШИРОКО! Маја Беровић прославила рођендан, погледајте какве је све ПОКЛОНЕ добила!
11.07.2017. год.

 Популарна певачица Маја Беровић ових дана има више разлога за славље - нови студијски албум "Викторијина тајна" у издању Цитy Рецордс-а наишао је на одличан пријем код публике, а прошле суботе напунила је тридесет година, због чега су јој честитке стизале са свих страна, па тако и од певача из "Пинкових звезда", будући да је у суперфиналу извела једну од песама са новог ЦД-а.

С обзиром на то да због наступа у најпопуларнијем музичком такмичењу није могла исте вечери да прослави рођендан са пријатељима и члановима породице, то је учинила дан касније у једном престоничком ресторану.
Маја је окупила своје најмилије са којима је славила до касно у ноћ, а чим је дошла кући бацила се на отварање рођенданских поклона, којима се и похвалила на Инстаграму.
Као што се види на фотографији, Маја је добила велики број прелепих цветних аранжмана, а међу њеним даровима нашла се и по која кутијица у којој су вероватно били знатно скупљији поклони, тачније накит који певачица обожава.
Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

Официр је дошао у престоницу на свадбу, да буде девер, а онда се непланирано придружио официрима завереницима у Мајском преврату. Стицај околности учинио је да баш он, пешадијски поручник... Јуче се у београдској „Комбанк Арени“ десила једна од најсрамнијих, а уједно и најтрагичнијих ствари у сувременој српској хисторији. У препун


Каталонија није Шпанија а Каталонци нису Шпанци. Ово су чињенице које морамо да упамтимо да би смо схватили шта се дешавало у и око Каталоније ових


У новембру обележавамо Дан примирја као крај Великог рата. Сећамо се  подвига али и биолошког сатирања нашег народа чија је жртва поклоњена другима.
Остале новости из рубрике »