Почетна страница > Новости

ШИРОКО! Маја Беровић прославила рођендан, погледајте какве је све ПОКЛОНЕ добила!

   | 11.07.2017.
ШИРОКО! Маја Беровић прославила рођендан, погледајте какве је све ПОКЛОНЕ добила!

 Популарна певачица Маја Беровић ових дана има више разлога за славље - нови студијски албум "Викторијина тајна" у издању Цитy Рецордс-а наишао је на одличан пријем код публике, а прошле суботе напунила је тридесет година, због чега су јој честитке стизале са свих страна, па тако и од певача из "Пинкових звезда", будући да је у суперфиналу извела једну од песама са новог ЦД-а.

С обзиром на то да због наступа у најпопуларнијем музичком такмичењу није могла исте вечери да прослави рођендан са пријатељима и члановима породице, то је учинила дан касније у једном престоничком ресторану.
Маја је окупила своје најмилије са којима је славила до касно у ноћ, а чим је дошла кући бацила се на отварање рођенданских поклона, којима се и похвалила на Инстаграму.
Као што се види на фотографији, Маја је добила велики број прелепих цветних аранжмана, а међу њеним даровима нашла се и по која кутијица у којој су вероватно били знатно скупљији поклони, тачније накит који певачица обожава.Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост < Предходна новост Следећа новост >
Остале новости


Остале новости из рубрике »