Домени и хостинг
Почетна страница > Новости

Специјализоване обуке и курсеви страних језика

28.01.2016. год.
Овом приликом желимо да Вас обавијестимо да ЈУ „Центар за културу и образовање“ Лакташи организује упис на специјализоване обуке за запослене и незапослене као и на курсеве страних језика.

ОБУКЕ:

- менаџерске вјештине или вјештине управљања
- управљање промјенама и ефикасно рјешавање проблема
- пословна комуникација
- тимски рад
- управљање конфликтима
- менаџмент малопродајног објекта
- брига о клијенту
- финансије за неекономисте
- обука за продаваче
- књиговодство 
- пословна комуникација
- подизање свијести о инвалидности 
- писање приједлога пројекта
 

МЕТОДОЛОГИЈА РАДА

Обуке су предвиђене за групе до 10 полазника (за поједине обуке и до 15 полазника). Цијена сваке обуке може да варира у зависности од броја полазника. Циљ сваке обуке је да се у потпуности прилагоди потребама полазника како би стекли неопходно знање и самопоуздање. 

ОБУКА ПО ВАШОЈ МЈЕРИ

Нудимо Вам и могућност да креирате обуку према властитој жељи и потребама. Ово је циљана обука и идеалан је начин да унаприједите било коју област функционисања Вашег предузећа. Обуке су намијењене предузећима која желе да унаприједе циљане дијелове структуре свог пословања. Самостално или у сарадњи са нама извршите све потребне анализе како би се утврдило које структурне дијелове треба унаприједити и на који начин. Након завршене анализе заједно ћемо креирати обуку која би највише допринијелна унапријеђењу Вашег пословања.

По завршетку обуке полазници добијају сертификат о учешћу на обуци.

КУРСЕВИ:

- интензивни и екстензивни курсе енглеског језика (по Кембриџ програму)
- интензивни конверзацијски курс енгелског језика
- интензивни пословни конверзацијски курс енгелског језика
- припрема за IELTS испите (блок од 10 часова) 
- курс италијанског језика
- курс њемачког језика по Глоса програму (припреме за полагање GOETHE испита)
- курс француског језика 
- курс руског језика (могућност добијања сертификата Државног института руског језика “Пушкин” из Москве)
- индивидуални часови обуке за рад на рачунару 


Циљ сваког курса je упознавање полазника са основама језика и граматике и богаћење вокабулара. Сваки ниво омогућава интерактивно учење које мотивише полазнике и оспособљава га за комуникацију. Програми обрађују теме приступачне сваком узрасту, а осмишљени су тако да се полазник максимално мотивише и укључи у наставу кроз индивидуални рад, рад у групи и различите врсте активности. У настави се користе: књига, радна свеска и аудио материјали.

По завршетку сваког курса полазници добијају потврду о завршеном курсу.

ЈУ "Центар за културу и образовање" Лакташи нуди и бесплатно савјетовање и испуњавање "Пасоша компетенција" (идентификације, вредновања и билансирања вјештина стечених формалним и информалним образовањем). Ваш састанак можете заказати на број телефона 532 217.

Уколико будете заинтересовани за неку од обука или курсева из наше понуде, слободно нас контактирајте и ми ћемо вам прослиједити додатне информације. (цијена, програм)

Надамо се успјешној сарадњи.

Срдачан поздрав,

 


 

 

   • Извор
  • Нова звездана стаза
  • / laktasiturizam.org


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

Москва оштро осуђује израелске ракетне нападе на Сирију и позива стране да спрече даљу ескалацију тензија, саопштило је Министарство спољних послова Русије.


Ако живите у Британији, Русија постаје великa у политичком дискурсу, али за оне у Москви, Велика Британија се једва и да се чује. Руски изасланик у Лондону изнео је...

Амерички председник Доналд Трамп је саопштио да је експлозија која је погодила Бејрут вероватно „напад“, цитирајући америчке војне званичнике који „изгледа да верују“, да експлозија није била случајна, упркос...


  Jelena Žarić Kovačević, najaktivnija poslanica sa Juga Srbije u prethodnom sazivu Parlamenta, i naredne četiri godine će predstavlja


Модуларна аутоматска пушка М19 6,5/7,62 мм, коју је развила и производи “Застава оружје”, нова је пушка у наоружању Војске Србије. Реч је о најсавременијем оружју које је прилагодљиво за...


Остале новости из рубрике »
BTGport.net - у1
Олуја је погром

СЛИКА СЕДМИЦЕ

WEB SHOP
WebMaster

ДјЕВОЈКА ДАНА