Почетна страница > Новости
Живко Беговић

Раде Шербеџија међу прјатељима и симпатизерима у Аустрији (Видео)

Kronen cajtung из Аустрије | Живко Беговић   | 18.09.2013.
Раде Шербеџија међу прјатељима и симпатизерима у Аустрији

Широм света познати српски глумац Раде Шербеџија боравио је краће време у Аустрији на позив Ане и Андреја Циган из покрајине Корушке у Аустрији.
 
У старој школи у Крапелу на Драви Раде је са својим симпатизерима и пријатељима пре пар дана провео једно удобно и гостољубиво вече уз добро организован и припремљен кутурни програм и јела из Далмације и португалске кухиње.
 
Раде је у културном делу програма читао текстове својих песама, а пратили су га музичари из Словеније, Хрватске и Србије, а поред њега гости вечери су били Антон Рутар, веома познат по својој великој фирми продаје намештаја,Елизабет Ватцлавик, уметница, Петар Писметровић, карикатуриста,Неџад Кисмић, кошаркаш,Катарина Макх, наставина плеса, Герхард Фрезахер, режисер, Зоран Фринк, фотограф и други.
 
Раде Шербеџија је веома познат у свету као филмски глумац, песник и писац, а 2011. године уврштен је према Прес магазину међу 100 најпознатијих Срба у свету.Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост < Предходна новост Следећа новост >

Остале новости из рубрике »