Почетна страница > Новости

Социјалисти очекују више гласова на изборима

Социјалисти очекују више гласова на изборима
27.09.2014. год.
Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић рекао је вечерас на Сокоцу да социјалисти на ове изборе излазе са снажним увјерењем и процјеном да ће од бирача добити већу подршку него на ранијим изборима.

Ђокић је истакао да се социјалистичка идеја на овим просторима прихвата и снажније подржава него у ранијем периоду.

"Република Србска је настала на идеји да морамо сами себи обезбиједити слободу и равноправност јер нам други нису допустили да слободно бирамо. Зато смо храбро окупљени тих 90-их година у свеопштем народном покрету створили себи оквир за слободу и равноправност, а то је Република Србска", рекао је Ђокић на предизборној трибини.

Он је истакао да у Србској не постоје разлике између странака када је ријеч о томе да ли желе просперитетнију Републику, али да су различити начини како доћи до тог циља.

Према његовим ријечима, у Србској се сваке године повећавају издвајања за пензије, а пензионерима се гарантује исплата примања.

"Треба увести порез на оно што представља луксуз, а не на храну и остале најнеопходније потрепштине", поручио је Ђокић.

Он је упозорио да, уколико БиХ у наредне двије године буде иста каква је тренутно - нефункционална и компликована, онда се мора отворити питање њеног статуса и будућности.  • Извор
  • СРНА


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ


Остале новости из рубрике »