Почетна страница > Новости

Тадић: Да Србска буде спремна за изазове

Тадић: Да Србска буде спремна за изазове
26.09.2014. год.
Кандидат Савеза за промјене за предсједника Републике Српске Огњен Тадић рекао је вечерас у Шамцу да је циљ Савеза да промијени ситуацију у Србској у тој мјери да буде спремна да одговори сваком изазову.

"Да би се то успјело, потребни су истинска борба против корупције и да сви буду уједињени, а не подијељени на политичке странке и да желе једни другима више зла него добра", рекао је Тадић у Шамцу гдје је одржана предизборна трибина Савеза за промјене.

Он је истакао да је то порука за коју тражи подршку свих грађана Републике Српске, као и становника Шамца, града који је много пропатио у мајским поплавама.

Тадић је оцијенио да је штета могла бити мања, а санација већ завршена да је Србска била богатија и имала способније институције.

Кандидат Савеза за промјене за парламент БиХ Младен Босић очекује да послије избора СДС са својим коалиционим партнерима формира скупштинску већину и буде у Влади Републике Српске.

"Вјерујем да ће ови избори први пут бити избори на којима ће народ одлучити ко ће бити на челу Републике Српске", истакао је Босић.

Кандидат Савеза за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић очекује да овај савез побиједи на предстојећим изборима, а ако добије мандат у Предсједништву каже да ће се залагати за смањење пореза на плате да би се стимулисало запошљавање, али и формирала агенције за борбу против корупције.

Кандидат НДП-а за народног посланика Ђорђе Милићевић рекао је да је порука "Покрет за преокрет" веома јасна, јер говори о потребним суштинским промјенама у Србској, које подразумијевају фискалну консолидацију буџета, смањење јавне потрошње, значнија улагања у пољопривреду и посебан третман привреде.
   • Извор
  • СРНА


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ


Остале новости из рубрике »