Почетна страница > Новости

Додик - Цвијановићева ударна песница Српске

Додик - Цвијановићева ударна песница Српске
23.09.2014. год.
Кандидат СНСД-ДНС-СП за предсједника Републике Српске Милорад Додик изјавио је да СНСД има најбоље кандидате за предстојеће изборе који ће чинити ударну песницу Републике Српске и радити на јачању њених институција.

"Република Србска има стабилан систем својих институција и само јаке институције могу да бране народ. Због тога је веома битно да се да повјерење једној јакој политичкој партији као што је СНСД и јаким појединцима, јер они могу да граде институције", поручио је Додик на трибини у Билећи.

Он је истакао да је СНСД показао да је одговорна политичка партија, а да је Жељка Цвијановић гарант да ће интереси србског народа и Републике Српске бити брањени у Сарајеву.

Према његовим ријечима, СНСД је показао и доказао да је био одговоран и на спољнополитичком и на унутрашњем плану, на чему ће и убудуће радити. Додик је рекао да Српску у будућности види на путу њеног осамостаљења и јачања.

"Република Србска мора да ојача институционални потенцијал, зато што су странци навалили да ојачају опозицију, па се чак и директно петљају у изборну кампању преко саопштења америчких и других амбасада желећи да направе што већу конфузију у периоду избора", рекао је Додик.

Он је понашање странаца, који се мијешају у изборни процес, оцијенио непримјерним, те навео како то говори да су нервозни и да се плаше СНСД-а, те позвао грађани да свој глас на изборима дају баш овој политичкој партији.

Додик је подсјетио да је актуелна власт увијек водила рачуна о Херцеговини, гдје су реализовани капитални пројекти, од путних до енергетских, те истакао да ће овај дио Републике Српске и убудуће заврђевити пажњу коју и заслужује.

Кандидат Коалиције СНСД-ДНС-СП за србског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић истакла је да свака побједа СНСД-а представља побједу Српске, јер је ова политичка партија направила љепшим лице Републике Српске.

"За разлику од многих који нису штитили интересе Републике Српске, СНСД на челу са предсједником Додиком је то знао да чини - да је заштити, стабилизује и да управља свим процесима без обзира на кризе које су је захватале", рекла је Цвијановићева.

Она је истакла да Срби у Сарајеву имају свој глас и да га морају користити.

На трибини се обратио и носилац листе СНСД-а за Народну скупштину из Изборне јединице девет Лука Петровић који је истакао су Додик и Цвијановићева добитни тандем који је иза себе оставио дјела, те да немају конкуренцију.

Представио се и Благоје Шупић, кандидат за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице три који је поновио да Додика и Цвијановићеву треба подржати јер су они гарант будућности Републике Српске.

Пред више хиљада чланова и симпатизера СНСД-а представили су се и остали кандидати за Народну скупштину Српске и Парламентарну скупштину БиХ из ових изборних јединица.
   • Извор
  • СРНА


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ


Остале новости из рубрике »