Почетна страница > Новости
Паровић кандидат за председника

У Србији почела изборна кампања

Мирослав Паровић: „Ја ћу са Србијом сарађивати, нећу јој наређивати“
У Србији почела изборна кампања
16.04.2015. год.
На данашњој конференцији за медије Алтернатива за Србију је саопштила да креће у председничку кампању са кандидатом Мирославом Паровићем.

Председнички кандидат Мирослав Паровић је истакао да сама чињеница да њега не предлаже странка, на чијем је челу, већ група озбиљних људи од кредибилитета говори о томе да је способан да окупи тим и да Србијом неће управљати сам.

„Србију из проблема у којима се налази може да изведе само група посвећених, храбрих и људи од кредиблитета“, истакао је он.

 

 

Фото: Конференција за медије Алтернативе за Србију
Фото: Конференција за медије Алтернативе за Србију

На питање новинара зашто се у кампању креће овако рано Паровић је рекао како жели да обиђе целу Србију и да се са народом договори око тога шта ће сложно и заједно радити у општем интересу.

„Ја желим да Србијом сарађујем, а не да Србији наређујем“, закључио је Паровић.

Представљајући председничког кандидата Захарије Трнавчевић, указао је да је велика предност Мирослава Паровића то што је са села и што је из породице пољопривредника који обрађују земљу и производе храну.

 

 

Фото: Деспот Ковачевић
Фото: Деспот Ковачевић

У свом обраћању, Деспот Kовачевић је нагласио да је Паровић спој младости и искуства који је определио свој спољнополитички курс ка концепту Нове Европе, који подразумева потребу за новим договором између европских народа и држава.

Проф. др Ненад Kрстић рекао је да је Мирослав Паровић био студент генерације на факултету техничких наука у Новом Саду, али да је и сада спреман да учи што о њему говори као о човеку којиније оболео од самољубља, те неизлечиве болести од којих је оболео већи део политичара у  Србији.

 

 

Миле Исаков
Миле Исаков

„Биће право чудо да наш кандидат победи на изборима за председника Србије, али Србију само чудо може да спаси“, рекао је Миодраг Исаков.

„Сматрам да је Паровић као десничар са снажним педигреом унука шпанског борца већ сам по себи добар пример помирења које је нашем друштву потребно, а чињеница да долази из Војводине, која је по многима локомотива развоја Србије, мени лично отвара питање ако је заиста тако зар није логично да и машиновођа онда буде родом из Војводине?“, закључио је Исаков.

„Стара кинеска пословица каже да пут од хиљаду корака почиње првим који је уједно и најважнији. Ми смо данас направили тај први и најважнији корак у, уверен сам, победи Мирослава Паровића на наредним изборима за председника Србије“, рекао је Боривој Рашуо.

„Паровић је та преко потребна алтернатива и садашњој власти и садашњој опозицији јер ни власт ни опозиција у Србији немају никаква решења, већ дуги низ година причају и раде за Србију погубне ствари“, закључио је он.

Први скуп у председничкој камањи „Мирослав Паровић – Алтернатива за Србију“  биће одржан у Сомбору у недељу 19. априла у сали сомборског позоришта, с почетком у 19 часова.

Снимак конференције можете погледати ОВДЕ

 

Извор: Војвођанске новине
Коментара (1) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ


Остале новости из рубрике »