Почетна страница > Новости

Двери – једина опозиција која излази на изборе у Драгачеву

Двери – једина опозиција која излази на изборе у Драгачеву
15.12.2014. год.
Одржано представљање листе „Двери, пољопривредници и омладина са спас наше општине – Милан Парезановић“ у Лучанима и Гучи.

На представљању изборне листе под редним бројем 3: ДВЕРИ, ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ И ОМЛАДИНА ЗА СПАС НАШЕ ОПШТИНЕ - МИЛАН ПАРЕЗАНОВИЋ, која је јуче одржана у Лучанима и Гучи, Бошко Обрадовић, члан Старешинства Покрета Двери, истакао је три кључне разлике између ове листе и осталих листи политичких странака власти.

У јавности до сада уопште није примећено да на локалне изборе у општини Лучани не излази нити једна политичка странка опозиције, изузев Покрета Двери. На овим изборима неће учествовати Пајтићева ДС, Тадићев СДС, као ни ДСС, СРС, ЛДП и УРС. Двери ће тако бранити боје опозиције у Србији. Све друге политичке странке које учествују на изборима су странке власти и зато позивамо бираче других опозиционих политичких странака да подрже изборну листу под редним бројем 3, јер ће одборници Двери заступати и њихове интересе у будућем сазиву скупштине општине Лучани.

Друга битна разлика је да су једино Двери истакле носиоца изборне листе из Драгачева. Остале политичке странке су се сакриле иза својих лидера Вучића, Дачића и Илића, и не смеју да изађу са својим кандидатима за председника општине. Наша листа под редним бројем 3 кандидује Милана Парезановића за председника општине Лучанима, док председници ове општине сигурно неће бити ни Вучић, ни Дачић, ни Велимир Илић, који ће заборавити Драгачево чим прође предизборна кампања.

И трећа, и можда кључна разлика између Двери и осталих политичких странака, јесте у томе да једино глас за Двери није глас за Слободана Јоловића. Глас за све друге политичке странке може завршити у кошу Слободана Јоловића и његове амбиције да преотме место председника општине Лучани, као што је преотео Српску напредну странку у Драгачеву. Без обзира на све предизборне приче, сви други политички актери зарад голе власти радо ће подржати Јоловића за председника општине, док Двери принципијелно стоје против његове кандидатуре за трећи председнички мандат и нуде алтернативу у младом, стручном и перспективном Милану Парезановићу, одбијајући сарадњу са Јоловићем.

Сада је бирачима у Драгачеву сигурно јаснија основна разлика у политичким понудама за локалне изборе. Овоме треба додати да Двери једине имају реалан програм за спас Драгачева, док се од других могу чути само лажна обећања, као и најозбиљнију листу одборничких кандидата, док други крију своје кандидате иза страначких лидера. Зато смо уверени да од 28. децембра из Драгачева креће ново рачунање политичког времена у Србији: почетак пада СНС и почетак успона Покрета Двери.
 

Информативна служба Изборног штаба Покрета Двери за локалне изборе у Драгачеву  • Извор
  • Двери


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ


Остале новости из рубрике »