enekretnine.info - vrh
Почетна страница > Новости

ДА ЛИ ВАС ЈЕ НЕКО УРЕКАО? Ових 5 знакова указују на то да је на вас БАЧЕНА КЛЕТВА

08.07.2017. год.
Вероватно је свако од нас упознао особу која је сматрала да јој неко ради иза ледја или смо се понекада и сами тако осећали као да конци насега зивота нису у нашим рукама.

 Празноверје је и даље саставни део наше нашег друштва и много од нас сматрају да се иза њега крију тајне које су тешке за разумевање. Вероватно је свако од нас упознао особу која је сматрала да јој неко ради иза леђа или смо се понекада и сами тако осећали као да конци насега зивота нису у нашим рукама. 

 
1.Нагли губитак енерије: Ако сте некад пуцали од снаге, били препуни живота и енергије, а одједном сте потонули и више немате воље за ничим може бити један од знакова. 1.Нагли губитак енерије: Ако сте некад пуцали од снаге, били препуни живота и енергије, а одједном сте потонули и више немате воље за ничим може бити један од знакова.
 
2.Финансијски губици: Уколико су вас изненада покосили финанцијски губици, уколико сте изгубили много у неким улагањима или сте се одједном из стабилне финанцијске слике нашли у безизлазној ситуацији. 2.Финансијски губици: Уколико су вас изненада покосили финанцијски губици, уколико сте изгубили много у неким улагањима или сте се одједном из стабилне финанцијске слике нашли у безизлазној ситуацији.
3.Учестали проблеми у љубави: Некад сте били у стабилним љубавним везама и односима, али у задње вријеме су иза вас само љубавни бродоломи, развод, губитак воље за љубављу и сексом.
 
4.Ноћне море: Изненада сте почели сањати чудне и застрашујуће ствари. Изузетно су уверљиве и углавном вас доста оптерећују. То могу бити снови о вашој смрти, змијама, шкорпијама и падовима с великих висина.
 
5.Црно знамење: Уколико вам је нетрагом нестао омиљени комад вашег накита или се необјашњиво покидао, то може бити знак клетве.


  • Извор
  • pink.rs


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

Виши суд у Београду заказао је за 9. фебруар припремно рочиште у процесу против новинара Дејана Анђуса који се терети да је изнуђивао новац од једног бизнисмена.


Милена Ивановић, супруга убијеног Оливера Ивановића, лидера покрета "Слобода, демократија правда", оставила је потресну поруку на свом профилу на Фејсбуку.


У пожару који је избио када се запалио шпорет, погинуло је најмање осам људи а на десетине су повређене.


Славна водитељка Елен Деџенерис, која води емисију "Елен шоу" већ 15 година, објавила је да је њен отац Елиот преминуо ове недеље, што је њој јако тешко пало.


Остале новости из рубрике »