BitLab хостинг
Почетна страница > Новости

ДЕВЕТ МЕСЕЦИ ПАТЊЕ,АЛИ У ЏЕПУ 50000 ЕВРА ВИШЕ

ДЕВЕТ МЕСЕЦИ ПАТЊЕ,АЛИ У ЏЕПУ 50000 ЕВРА ВИШЕ
21.06.2018. год.

 После више од девет месеци дошао је тренутак када ћете ви изабрати победника најпопуларнијег шоу програма у региону. Вечерас се одржава суперфинале "Задруге" и неко од учесника из Беле куће излази богатији за 50.000 евра.Гледаоци су од 6. септембра 2017. године свакодневно пратили сваки корак задругара, проживљавали заједно са њима тужне и срећне тренутке, а сада је дошло време одлуке.1:05 - Суперфинале "Задруге" почиње. У студију телевизије Пинк са водитељком Душицом Јаковљевић су бивши задругари и породице учеснка који су тренутно у Белој кући.21:10 - Душица је одмах на почетку увела бивше задругаре на бину док су породице суперфиналиста седеле у публици.

 
21:17 - Направљен први пресек 21:26 - Жута, пас Микија Ђуричића који је остао у "Задрузи" и након његовог изласка. је први "задругар" који напушта Белу кућу. Жута је одмах пришла Огњену Амижићу а учесници су се поздравили са њом, изгрлили је и изљубили. Након избацивања приказан је и профил пса ког је заволео цео регион а публика у је скандирала њено име.21: 32 - Задругари по последњи пут улазе у Рајски врт и опраштају се од Дрвета мудрости.
 
21:45 - Направљен је први пресек гласова публике за вечерас.21: 56 - Лепи Мића улази на бину, публика га награђује громогласним аплаузом. Мића је добио путовање у Будву, седам дана за две особе.
 
21:58 - Мића се одмах на почетку обрушио на везу Слободана Радановића и Луне Ђогани коју сматра неморалном.22:15 - Ванредно писмо, Жељко Митровић је управо саопштио својим сарадницима да је добио службено обавештење да је формат "Задруга" номинован и да је ушао у најужи избор од 22 најбоља телевизијска формата свих жанрова у Европи на престижном америчком фестивалу НАТПЕ који се ове године одржава у Будимпешти 26. јуна.
 
22: 20 - Анабела Атијас и Јована Томић Матора се свађају уживо у емисији.22: 24 - Направљен други пресек гласова вечерас.
 
22: 45 - Последњи су на бини остали Теодора Џехверовић и Милан Милошевић а Белу кућу је напустио управо новинар Милан Милошевић.22: 50 - Милан улази на бину, публика скандира и поздравља га. И овај такмичар добио је наградно путовање у Будву.
 
23:15 - Трећи пресек гласова је направљен!23:20 - Миљана Кулић и Ана Кораћ су остале последње у избору за избацивање, а Белу кућу је у овом тренутку као десетопласирана напустила Ана Кораћ.23:27 - Ана улази на бину и добија овације публике. Душица јој саопштава да је добила путовање у трајању од седам дана за две особе у Будву.
 
00:00 - Четврти пресек гласова је направљен!
 
00:07 - Као деветопласирани "Задругу" напушта Анђело Ранковић! Теодора Џехверовић плаче.00:10 - Анђело улази студио, публика га дочекује аплаузом и овацијама. Ранковића је одмах загрлила Гоца Џехверовић. Он је добио наградно путовање у Будву за две особе у трајању од недељу дана, а манекен је одмах рекао да ће тамо отићи са својом девојком, Теодором.
 
00:18 - Родитељима суперфиналиста саопштено да ће ући у задругу како би пружили подршку својим најмилијима.
 
00:25 - Родитељи и пријатељи суперфиналиста ушли у Белу кућу, емоције преплавиле све.00:31 - Пети пресек гласова је направљен!
 
00:36 - Последњи су остали да стоје на бини Сара Рељић и Владан Војновић Војке, а као осмопласирани "Задругу" је напустио Војке.00:40 - Војке стиже, публика га дочекује громогласним аплаузом. Он је као награду добио путовање на Сицилију у трајању од десет дана за две особе.01:02 - Шести пресек гласова је направљен!
 
01:09 - Последње су на бини остале да стоје Маца Дискеција и Теодора Џехверовић а као седмопласирана "Задругу" ја напустила Маца. Теодора није скривала одушевљење оваквим исходом.01:14 - Маца стиже у студио, добија овације публике. Она је награђена путовањем у Шпанију у трајању од десет дана за две особе.01:30 - Седми пресек гласова публике је направљен!
 
01:37 - Последње су на бини остале да стоје две певачице, Сара Рељић и Теодора Џехверовић а Белу кућу је у овом тренутку напустила Сара, као шестопласирана. Теодора се и овога пута тресла све док Огњен није саопштио да она остаје.01:40 - Сара стиже у студио, добила је путовање на Крит у трајању од десет дана за две особе, а њој ће друштво овога пута правити дечко Владан Војновић Војке.01:44 - Подршка суперфиналиста излази из Беле куће!01:50 - Осми пресек гласова публике је направљен!
 
01:55 - Последњи су на бини остали да стоје Слоба Радановић и Миљана Кулић а као петопласирана из "Задруге" изашла је Миљана.02:01 - Миљана стиже у студио и добија велики аплауз публике. Кулићеву су одмах изгрлили и изљубили родитељи и сестра. Она је као награду добила аутомобил марке "Шкода фабиа".02:15 - Девети пресек гласова публике је направљен!
 
02:20 - Последњи су на бини остали да стоје супружници Кристина Коцкар и Слободан Радановић а Задругу је у овом тренутку напустио Слоба као четвртопласирани суперфиналиста.02:25 - Слоба улази у студио и добија громогласан аплауз. Он из ријалитија излази богатији за аутомобил марке "Шкода".
 
02:31 - Слоба је одмах извео песму "Непристојна понуда" коју је добио од продукције телевизије "Пинк".02:37 - Трубачи ушли у "Задругу", Теодора Џехверовић, Луна Ђогани и Кристина Коцкар играју.02:42 - Направљен још један пресек гласова!
 
02:45 - "Задругу" напушта Теодора Џехверовић!02:50 - Теодора стиже, добија овације публике. Гоца Џехверовић плаче и грли ћерку, сви задругари поздрављају трећепласирану суперфиналисткињу која је освојила аутомобил марке "Шкода рапид"02:25 - Кристина Кија Коцкар и Луна Ђогани напуштају "Задругу".03:00 - Огњен Амиџић одлази до Рајског врта да се опрости са Дрветом мудрости. Дрво је навело како је било усамљено док се задругари нису уселили у Белу кућу. "Идите, и запамтите само се срцем добро види! Драги гледаоци, ви сте сведоци колико сам уживао последњих девет месеци. Будите мудри драги моји, ја вас чекам а знам да и ви једва чеката следећи сусрет. Заувек ваше Дрво мудрости" поручило је Дрво свим верним гледаоцима телевизије Пинк.03:08 - Кија и Луна стижу у студио телевизије Пинк. Добијају огромну подршку публике која из свег гласа навија!03:15 - Гласање за победника прве сезоне најгледанијег ријалитија на овим просторима "Задруга" је завршено!
 
03:22 - Саопштени су проценти гласова публике. Првопласирана је освојила 55,14% док је друга учесница 21,26 добила процената гласова публике, а све остале проценте, односно 24%, имају сви остали суперфиналисти заједно.
 
03:25 - После неизвесности од неколико минута, Огњен Амиџић је саопштио да је победница прве сезоне Задруге Кристина Кија Коцкар.03:27 - Кији и Луни додељују награде, сви им честитају. Задругари славе Кијину победу.


  • Извор
  • pink.rs


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

Нападачима на Цроцус Цити Халл из Украјине су пребачене велике суме новца, саопштио је руски истражни комитет.


Неки руски посланици позвали су на поновно увођење смртне казне

Реакција Вашингтона на напад у „Крокус сити холу“ показује његову пристрасност јер настоји да прикрије Кијев, тврди Марија Захарова


За разлику од Запада, Москва никада неће „укинути“ ниједну страну културу

Председник украјинског Савета за националну безбедност и одбрану (СНБО) Алексеј Данилов разрешен је дужности


Двојица држављана Таџикистана који су живели у Украјини оптужени су да су планирали напад на бечку катедралу, тврди аустријски Хојте


Остале новости из рубрике »
BTGport.net - у1
Русија у XIX веку

СЛИКА СЕДМИЦЕ

WEB SHOP
WebMaster

ДјЕВОЈКА ДАНА