autoBerza.biz
Почетна страница > Новости

Представа „Мирка“ нови циклус извођења почиње у Калиновику, Чајничу и Фочи

20.02.2018. год.
Представа „Мирка“ нови циклус извођења у 2018. години почиње у Општинама Калиновику, Чајничу и Фочи

Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Републике Српске од 2014. године реализује образовну представу, под називом „Мирка“, која доприноси унапређењу саобраћајног образовања и васпитања дјеце раног школског узраста.

И ове године као и претходних Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез својим Планом активности за 2018. годину планирали су извођење наведене представе у бројним градовима и општинама широм Републике Српске како би што већи број малишана погледало наведену представу.

Представа „Мирка“ као што је већ наведено нови циклус извођења у 2018. години почеће пред малишанима осовних школа Калиновика, Чајнича и Фоче.

У ОШ „Љутице Богдана“ у Општини Калиновик представа ће се одржати 21. фебруара 2018. године са почетком у 11,00 часова,  док ће се у Општини Чајниче представа одржати у ОШ „Јован Дучић“ 22. фебруара 2018. године у 11,30 часова.

У Општини Фоча извођење представе планирано је 23. фебруара 2018. године са почетком у 12,00 часова

Поред представе „Мирка“ у наведеним општинама у истим терминима организоваће се активности и са средњошколцима. Они ће том приликом имати прилику да погледају презентацију „Млади и алкохол“ те да испробају пијане наочаре које симулирају раличите степене пијанства и корисницима приказују проблеме у координацији покрета са којима се сусрећу особе под дејством алкохола.

 

   • Извор
  • Нова звездана стаза
  • / absrs.org


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

Остале новости из рубрике »
HrvatskaTravel
BTGport.net - у1
Невероватни Борјан

СЛИКА СЕДМИЦЕ

WEB SHOP
WebMaster

ДјЕВОЈКА ДАНА