autoBerza.biz
Почетна страница > Новости

„Знањем до боље безбједности“ – пројекат Општине Станари

23.01.2018. год.
Општина Станари једна је од 11 општина у Републици Србској која је 30. маја ове године потписала уговор о суфинансирању пројекта из области безбједности саобраћаја са Агенцијом за безбједност саобраћаја. Пројекат Општине Станари „Знањем до боље безбједности“ ушао је у завршну фазу.

У оквиру пројекта реализоване су многобројне активности (предавања и радионице за ученике од првог до деветог разреда, демонстрација регулисања саобраћаја, провјера усвојених знања, подјела свјетлоодбојних материјала).Циљ пројекта је усвајање знања о саобраћајним прописима, развијање вјештина неопходних за примјену наученог у саобраћају, повећање свијести ученика о значају безбједног учешћа у саобраћају и усвајање позитивних ставова о саобраћајно-техничкој култури.

Остварењем овог циља, ученици ће стећи знања  о саобраћају као сложеном систему, те ће стечена знања и савјете моћи примјенити ван учионице у реалним саобраћајним ситуацијама.

Општина Станари имаће већу безбједност у саобраћају и мање саобраћајних незгода захваљујући едукацији најмлађих нараштаја.

   • Извор
  • Нова звездана стаза
  • / absrs.org


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

Агенција за безбједност саобраћаја је по први пут учествовала на сједници Главног вијећа Европског савјета за безбједност саобраћаја, као пуноправна чланица међи свим осталим земљама чланицама и међународним организацијама...
Приватне фирме не смију да наплаћују казне нашим возачима, то је противзаконито и нема никакве логике, то је одговор опозиционих политичара на најновије вијести које стижу из МУП-а Српске....


Остале новости из рубрике »

BTGport.net - у1
ЧЕШКИ НАРОД УСТАО: Протестујемо док наша влада не призна да је Косово Србија!

СЛИКА СЕДМИЦЕ

Одвикавање од пушења


WEB SHOP

ДјЕВОЈКА ДАНА