autoBerza.biz
Почетна страница > Новости

IV Међународна конференција "Безбједност саобраћаја у локалној заједници", Бања Лука, октобар 2017. година28.09.2017. год.
Поштовани, Част нам је и задовољство што Вас можемо обавијестити да се VI Међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“, одржава 26. и 27. октобра 2017. године у Административном центру Владе Републике Српске у Бањој Луци.

С тим у вези, била би нам част и задовољство да узмете учешће у нашој конференцији те Вас позивамо да овај догађај уврстите у свој календар приоритетних активности.

Све детаљније информације моћи ћете добити на нашој веб страници www.absrs.org , путем маил-а: absrs@teol.net или m.tesic@absrs.org или путем телефона: 051/ 220-330.

Позив са програмом конференције и свим осталим детаљима добићете благовремено прије конференције.

Искрено се надамо да ће те бити у прилици да присуствујете на конференцији.

 

   • Извор
  • Нова звездана стаза
  • / absrs.org


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕАББ –ов систем брзог пуњења ће пунити електричне аутобусе у Намуру, главном граду региона Валонија, у зони без загеђења издувним гасовима. АББ ће доставити, у сарадњи са компанијом Волво... Обавезно поштујте вриједности притиска које препоручује произвођач јер су оне прилагођене вашем возилу. Тако ћете побољшати перформансе ваших пнеуматика и вашу сигурност.   Пнеуматик природним путем губи притисак зрака, а исти...
Остале новости из рубрике »