autoBerza.biz
Почетна страница > Новости

У суботу 15. јула почиње превентивна кампања „Буди паметнији од телефона“

13.07.2017. год.
Мобилни телефони су у широкој употреби код свих категорија становништва. Употреба мобилног телефона током вожње може бити опасна као и вожња под утицајем алкохола.

Зато је овај феномен постао предмет многобројних истраживања. Већина ових истраживања су усмјерена на повезаност употребе мобилног телефона са ризиком од настанка саобраћајне незгоде и утицајем употребе мобилног телефона на возачке способности, у току вожње. С обзиром да је „Употреба мобилног телефона током вожње”, препозната као фактор који утиче на возачке способности и доприноси настанку саобраћајне незгоде, употреба мобилног телефона током вожње је забрањена.

У периоду од 15. јула до 01. септембра 2017. године М:тел компанија спровешће превентивну кампању под називом „Буди паметнији од телефона“.

М:тел компанија као партнер у провођењу превентивне кампање „Буди паметнији од телефона“ пружила је стручну помоћ, финансирала израду комплетног материјала те емитовање истог.

Превентивном кампањом се жели утицати на промјену ставова према употреби мобилног телефона у вожњи указивањем на опасности које са собом носи употреба мобилног телефона.

Видео спот за кампању можете погледати Овдје.  • Извор
  • Нова звездана стаза
  • / absrs.org


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ
Брзина је један од основних фактора ризика у саобраћају. Веће брзине кретања возила доводе до већих ударних брзина, а самим тим и до тежих повреда. Министарство саобраћаја и веза,...


Остале новости из рубрике »

BTGport.net - у1
Грбови општина Републике Српске.

СЛИКА СЕДМИЦЕ

Одвикавање од пушења
WEB SHOP

ДјЕВОЈКА ДАНА