Почетна страница > Новости

Одржана друга радионица на тему Примјери пројеката у ЈЛС који се финансирају из Фонда 02 у Бањој Луци

Нова звездана стаза / absrs.org   | 07.03.2017.

У оквиру Јавног позива са суфинансирање пројеката намијењених за унапређење безбједности саобраћаја у јединицама локалних самоуправа, одржана је друга радионица у Бањој Луци, са циљем упознавања запослених на пословима саобраћаја, финансијским пословима и пословима јавних набавки са моделом финансирања пројеката из Фонда 02- Безбједност саобраћаја.


Радионица је подржана од стране Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије, чије је представник, Томислав Петровић, виши стручни сарадник за рад са локалним заједницама, представио најзначајније пројекте реализоване у локалним заједницама у Србији са финансијским оквиром за сваки пројекат.

Такође, учесници радионица су упознати са јавним позивом, критеријумима за додјелу суфинансирање пројеката (општи и посебни услови, основни критеријуми и сл.) и корисним примјерима и успјешним праксама код нас и у региону. 

Основни циљ радионице јесте анимирање представника ЈЛС и стварање потенцијала за унапређење безбједности саобраћаја на локалном нивоу. 

Наведеној радионици присуствовали су бројни представници локалних заједница који су током радионице поставили бројна питања на која нису имали одговор.   

Материјале са радионица можете преузети у на нашој страници у менију Локалне заједнице. 
Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост < Предходна новост Следећа новост >
Остале новости


Остале новости из рубрике »