booking.com
Почетна страница > Новости

Семинар јавни наступ, Бања Лука 15.3.2018.

Семинар јавни наступ, Бања Лука 15.3.2018.
10.03.2018. год.
Јавни наступ и презентације пословних људи, упркос високој стручности говорника, знају бити досадне и несхватљиве публици којој су намијењене. Самим тим и ефекат јавног наступа може бити поптуно супротан жељеном резултату.

Да би јавни наступ био ефикасан, потребно је испоштовати правила јавног наступа, о чему ћемо учити на семинару „Јавни наступ", који 15.03.2018. године организују Центар за бољи квалитет живота, Јеврејски културни центар „Арие Ливне" и Pro public д.о.о.

 
Предавач је Владимир Јовановић, менаџер за односе с јавношћу, 
 
Шеф службе за односе с јавношћу Сталне конференције градова и општина – Савез градова и општина Србије
 
Семинар је намијењен највишем и средњем нивоу менаџмената јавних и приватних предузећа, министарстава, јавних установа и локалних самоуправа, као и свима онима који се припремају за јавни наступ.
 
Садржај програма:
 
1) Медијске комуникације.  Процес медијске комуникације. Планирање медијске кампање. Национална и глобална медијска сцена. Избор стратегија, тактика и техника комуникације са медијима. Излаз теме: разумијевање циљева и процеса медијске комуникације, израда медијског плана, познавање специфичности различитих медија. 

2) Јавни наступ – вјештина презентације. Дефинисање и преношење кључне поруке. Припрема говорника - савладавање треме. Коришћење помоћних визуелних средстава и технике. Планирање, припрема и извођење презентације. Излаз теме: разумијевање правила директне вербалне комуникације 
 
3) Медијски наступ. Основни принципи комуникације са медијима. Технике вербалне и невербалне комуникације у медијском наступу. Изјаве и интервјуи за штампане медије и радио. Гостовање на телевизији. Професионално понашање и облачење у медијским наступима. Излаз теме: познавање техника успјешног медијског наступа.

4) Симулација и снимање пословне презентације. Припрема презентације са полазницима. Тренинг индивидуалне и тимске презентације. Симулација презентације полазника, тренер у улози а)потенцијалног клијента, б)борда директора,  ц)чланова тима. Излаз теме: Савладане и увјежбане технике успјешне пословне презентације.

5) Симулација и снимање медијског наступа. Припрема медијског наступа са полазницима. Симулација интервјуа за медије (гостовања у студију). Тренер у улози а)стручног новинара, б)неприпремљеног новинара, ц)непријатељски настројеног новинара. Излаз теме: Савладане и увјежбане технике успјешног медијског наступа.
Анализа успјешности симулираних презентација и медијског наступа. Прегледање и евалуација видео снимака презентација и наступа. Напредне технике медијске комуникације – комуникација у кризној/конфликтној ситуацији.
 

Котизација износи 89,00 КМ, а у цијену котизације су урачунати материјали, ручак, кафа, вода и сокови.
 
Семинар ће се одржати у конференцијској сали Јеврејског културног центра, Гавре Вучковића 2, Бања Лука
 
Рок пријаве за учешће је 13.03.2018., а рок за уплату котизације 14.03.2018. Молимо Вас да не вршите уплату котизације без уредне пријаве организатору, ради боље евиденције полазника. Пријава је обавезна због ограниченог броја мјеста. 
 
Термин одржавања семинара: 15.03.2018. (12:00 – 19:00h)

 

За све додатне информације контактирајте координатора семинара Весну Рачић, на број 065/850-300 или е-пота: propublicbl1@gmail.com
Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

Са просјеком 9,95 Бојан Ковачевић (24) из Србиња исписао је историју Природно-математичког факултета (ПМФ) у Бањалуци, као студент са највећим просјеком оцјена на катедри за физику од њеног оснивања....


Јован Милић (23) из Ниша студент је четврте године Машинског факултета, Универзитета у НИШУ. Поред тога што важи за једног од успешнијих студената на факултету, Јован је и стипендиста...

Наш циљ, првенствено, јесте окупљање младих људи као и давање прилике да кроз курсеве и обуке стекну знања и вјештине које немају у формалном образовању. Дајемо и прилику младима...


Након исказане потребе, али и након низа успјешно организованих едукација из различитих области и сегмената онлине маркетинга, Paradox Media-дигитална агенција организује цјелодневни семинар у Бања Луци, који ће се...Остале новости из рубрике »
HrvatskaTravel
BTGport.net - у1
Сваки окупатор је прво забрањивао ћирилицу

СЛИКА СЕДМИЦЕ

WEB SHOP
WebMaster

ДјЕВОЈКА ДАНА