enekretnine.info - vrh
Почетна страница > Новости

БРНАБИЋ: Вратићемо поверење у наше образовање

Будућа премијерка Ана Брнабић истаћи ће у експозеу који ће прочитати у Скупштини Србије да су образовање и дигитализација међу приоритетним задацима нове владе и обећати да ће радити на томе да поврати поверење јавности у образовни систем.
БРНАБИЋ: Вратићемо поверење у наше образовање
09.07.2017. год.
Будућа премијерка Ана Брнабић истаћи ће у експозеу који ће прочитати у Скупштини Србије да су образовање и дигитализација међу приоритетним задацима нове владе и обећати да ће радити на томе да поврати поверење јавности у образовни систем.

 - Влада коју ћу водити радиће на томе да Србија буде друштво које пружа једнаке шансе свим својим грађанима, а један од кључних приоритета је образовање. Цео тим који ћу предводити радиће на томе да се поврати поверење јавности у образовни систем - стоји у експозеу мандатарке.  

 
Влада Србије, како износи, радиће на унапређењу образовног система, што значи да ће подстицати аналитички начин размишљања, усмерен на решавање проблема и проналажење решења. Влада ће радити на томе да младе генерације учимо да не одустају на првој препреци, већ да се боре за идеје, послове, да верују у себе и иду у сусрет својим амбицијама. 
 
- Радићу и на повећању доступности образовања, модернизацији наставних планова и програма, као и на креирању образовног система према потребама друштва и економије и цео тим који ћу предводити радиће на томе да се поврати поверење јавности у образовни систем- стоји у експозеу у који су "Вечерње новости" имале увид. 
Образовање треба да подстиче иновације, предузетништво и обезбеђује младима потребне вештине да би били спремни за време у коме живимо, закључује она. 
 
Брнабић ће у екпозеу истаћи и да дигитализација отвара нове могућности за квалитетнији живот грађана кроз већи број услуга, јефтиније услуге, доступније информације и знање, повезивање међу људима. Повећаће се, како износи, ефикасност, смањити трошкови и креирати нова вредност у скоро свим областима живота и рада.  
 
- Дигитализација је више од ИТ индустрије, јер укључује све привредне гране и омогућава развој читавог друштва- стоји у експозеу будуће премијерке. 
 
Мој досадашњи мото рада да у "државу треба увести ред, а здрав разум у државну управу" остаје моја идеја водиља и као председнице Владе Србије, закључује Брнабић.


  • Извор
  • pink.rs


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

Репутација је важна за организације јер је нематеријална вриједност која ствара баријере конкурентима. Јака репутација компаније указује на то да су производи и услуге које та компанија нуди квалитетне,...


 Директор Гимназије Ивана Берић рекла је Срни да традиционално за овај празник организују бројне културне и спортске манифестације.   "Славимо и присјећамо се темеља наше писмености, а ја бих додала да...

Контрола даха = контрола ума   Живот започиње удахом, завршава издахом. Између тога – дишемо. Аутоматски, спонтано, природно… Дишемо чак и онда када тога нисмо свесни. Убрзано и плитко када смо...


Једна од тема нашег следећег модула, 7. по реду, летње НЛП едукације су метапрограми. Какав је то метапрограм интерне и екстерне мотивације? Ево 10 предлога шта можете да кажете...

Новац нам је, нема сумње, потребан. Кућа, кола, храна… Ту су и брига о здрављу, школовање, путовања, стицање најразличитијих искустава… Финансијска сигурност пружа нам слободу да се фокусирамо на...


 Драги пријатељи,   Позивамо вас да се пријавите на бесплатну НЛП радионицу, коју БитЛаб органзује у сарадњи са Коучинг асоцијацијом за ресурсну Србију – CARS и Привредном комором Републике Српске


Остале новости из рубрике »