eposao.info - vrh
Почетна страница > Новости

Промовишите свој пословни успјех, освојите награду29.09.2017. год.

Ако сте власник предузећа који је млађи од три године, сада имате прилику промовисати свој пословни модел путем своје приче, као и освојити награду за то. Награде су:

 
1. мјесто: Бесплатно представљање предузећа у медијима
 
2. мјесто: Услуга Мајкрософт Оффице 365 у трајању од 12 мјесеци
 
3. мјесто: Услуга приступа Интернету, НетБиз тарифни модел у трајању од 12 мјесеци
 
4. мјесто: Услуга приступа Интернету, НетБиз тарифни модел у трајању од 6 мјесеци
 
Да бисте учествовали у овом пројекту, потребно је да сте предузетници са предузећима која су основана у протекле три године на територији БиХ, те да пошаљете једну причу инспирисану бизнисом и неким од добрих или лоших искустава у области пословања вашег предузећа. Прича не смије бити дужа од двије странице, односно имати више од 20.000 карактера, нити бити краћа од 5.000 карактера. 
 
Учешћем у овом пројекту добијате бесплатну промоцију, могућност повезивања и умрежавања са другим успјешним предузећима, развој кроз иновативно пословање, те коришћење најсавременијих услуга које ће олакшати и убрзати вашу свакодневну пословну комуникацију. Жири ће имати задатак да одабере 10 најуспјешнијих, најиновативнијих прича, од којих ће четири бити и награђене.
 
Ако сте се пронашли у претходним редовима, имате занимљиву причу инспирисану бизнисом, доставите је до 1. новембра 2017. године на адресу prijava@mtel.ba, те подијелите своја искуства са другима и промовишите успјех на најбољи могући начин.


  • Извор
  • Независне


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

Нова година са собом носи низ жеља, од оних које су реалне до оних које се могу упоредити са маштањем. Нека 2018. година буде она у којој ћете донијети...


Са најмање двије године радног искуства и знањем њемачког или француског језика, грађани могу да конкуришу за било који посао у Швајцарској.


Мање од 40 одсто радника у свијету има стално запослење - наводи Међународна организација рада. Број незапослених у свијету крајем 2014. године достигао је 201 милион, што је 30...


Добро „пролазе” и електроинжењери, а траже се и агенти продаје, менаџери продаје и грађевински радници, посебно заваривачи и бравари


Мариналеда, мали андалузијски град на југу Шпаније, познат је као „демократска утопија“. Већ годинама се успјешно одупире капитализму и зарађује од пољопривреде.


У држави у којој бројни радници страхују од отказа, те да ће им плата каснити, има и оних који немају главобољу због оваквих проблема, јер мјесечно зарађују и до...Остале новости из рубрике »

eposao - u1
Заставе - у3
Срећна Нова година

СЛИКА СЕДМИЦЕ
ДјЕВОЈКА ДАНА