Почетна страница > Новости

Родитељи купили ДЕТЕТУ САНДАЛЕ ОД 1.200 ДИНАРА и одмах ГОРКО ЗАЖАЛИЛИ!

Стопало њихове ћеркице било је потпуно крваво након само пола сата шетње у новим сандалама.
pink.rs   | 09.07.2017.
Родитељи купили ДЕТЕТУ САНДАЛЕ ОД 1.200 ДИНАРА и одмах ГОРКО ЗАЖАЛИЛИ!

 Лиса Конор мајка је двогодишње девојчице Есме, чије је крваво стопало фотографисала након шетње која је трајала само 30 минута. Наиме, дете је почело да се жали на болове у нози, а када јој је мама скинула сандале, имала је шта и да види – жуљеви су били толики да је цело стопало крварило.

 
- Моја ћерка је била у тоталној агонији. Нисам могла да поверујем да јој је крв око стопала, па носила их је једва пола сата. Муж ју је сат времена смиривао. Било је тужно, плакала је и није могла да престане да јеца - каже мајка уплакане девојчице.
 
Како тврди мама ове девојчице, сандалице су плаћене око осам фунти, дакле око 1.200 динара, када би се превело у српску валуту.
Када је објавила фотографије ћеркице на друштвеним мрежама, жени су се јавили и други родитељи, који су рекли да су имали исти проблем са сандалама, као и да су њихова деца била крвава због неудобне обуће.
 
– Надам се да се то више ником неће десити – рекла је мајка девојчице.
 
Из фирме која производи ове сандале мајци су рекли да желе да им донесе сандале како би евентуално утврдили у чему је проблем, будући да је ово први случај да детету крвари стопало.Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост < Предходна новост Следећа новост >
Остале новости


Остале новости из рубрике »