Почетна страница > Новости

РТРС и у јулу најгледанија у Србској

РТРС   | 04.08.2015.

Програм Радио-телевизије Републике Српске и у јулу, био је најгледанији у Србској.
РТРС и у јулу најгледанија у Србској

Најгледанија телевизија у мјесецу иза нас била је Радио-телевизија Републике Српске. Агенција Нилсен израчунала је да је удио те медијске куће у гледаности био 19,11.  Најгледанија је телевизија из Српске у БиХ, испред ПИНК-а, БН-а, БХТ 1.

Дневник РТРС-са  у 19.30 током прошлог мјесеца, али и од почетка године, био је најгледанија централна информативна емисија у Републици Србској. Према подацима агенције Нилсен, удио у гледаности Дневника 2  РТРС-а  у јулу био је рекордних 34,16, рејтинг 11,45.

Током прошлог мјесеца највише су гледане  информативним емисије ове телевизије. Удио у гледаности Дневника 2 од 34,16 говори да је сваки трећи гледалац од 19.30 био уз РТРС програм. И подаци о рејтингу, говоре да је Дневник 2 био најгледанија централна информативна емисија.По гледаности су се издвојиле и остале информативне емисије, дневне и седмичне. Велику гледаност биљежи Печат, Србска данас, а Интервју је био најгледанији.

Удио у гледаности РТРС програма у раним јутарњим часовима био  је 27,76.

У програму РТРС-а  изабрани  су и спортске садржаји. Највише су праћене актуелности с најважнијег тениског турнира, Вимблдона, а током јула и квалификације за Лигу првака и Свјетско првенство у ватерполу.
 
Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост < Предходна новост Следећа новост >
Остале новости


Остале новости из рубрике »