Почетна страница > Новости

Најгледанија емисија о познатима прославила први рођендан!

Д.Ц.   | 02.07.2015.

Београд -- Емисија о познатима "Премијера", недавно је прославила свој први рођендан. Луксузном журком обележена је година успешног извештавања о кретању познатима.
Најгледанија емисија о познатима прославила први рођендан!

Емисија о познатима "Премијера", недавно је прославила свој први рођендан. Луксузном журком у једном београдском клубу обележен је овај мали јубилеј. После дуго времена, екипа емисије "Премијера је успела да на једном месту окупи најзвучнија имена наше естраде и јавног живота.

На пријему који је организовала телевизија Пинк, поред бројних новинарских екипа присуствовали су и: Наташа Беквалац, Снежана Дакић, Сања Маринковић, Сека Алексић, Ђорђе Ђоковић, Јована Типшин, пинкове звезде и звездице, Јелена Костов и многе друге познате личности.

Иако Светлана Ражнатовић, није била у прилици да посети рођендан, она је направила видео филмић, који је приказао сарадњу ове звезде и екипе емисије "Премијера".

Kobra

Подсетимо, емисија "Премијера" емитује се сваког радног дана тачно у подне, уредник емисије је популарни Огњен Несторовић, који је свој таленат показао у емисији "Гламур", која се емитује на телевизији "Хепи". Иначе, Огњен је недавно и дипломирао на факултету за културу и медије. У име портала "М. Новости" екипи премијера желимо још пуно успешних година.
Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост < Предходна новост Следећа новост >
Остале новости


Остале новости из рубрике »